Copaco breidt 2tCloud portfolio uit met SimplySo
10-11-2016 | door: Witold Kepinski

Copaco breidt 2tCloud portfolio uit met SimplySo

Copaco heeft het 2tCloud portfolio uitgebreid met SimplySo, een add-on voor SharePoint Online waardoor gebruikers eenvoudiger samen kunnen werken. Zo wordt het inrichten van SharePoint Online eenvoudig, evenals het delen van bestanden, samenwerken en onderling reageren op en werken aan bestanden. Het 2tCloud platform van Copaco zorgt hierbij voor extra gemak, doordat activatie, beheer en facturatie, voor zowel business partners als hun klanten, volledig wordt geautomatiseerd via selfservice portals.

Rick van den Hoogenhof, Teamleider Cloud Solutions bij Copaco: “SimplySo legt een HTML-5 schil op SharePoint Online om het gebruikersgemak van SharePoint te verhogen. Zo brengt SimplySo een overzichtelijke mappenstructuur terug, zodat gebruikers snel de juiste documenten kunnen vinden en delen. Daarnaast biedt SimplySo een tijdlijn aan, waarbij gebruikers onder andere op documenten kunnen reageren. Gebruikers werken met features van SharePoint, OneDrive, Delve en Newsfeed vanuit 1 dashboard, zodat gebruikers productiever kunnen (samen)werken.”

Lars Damtoft, CEO van SimplySo: “Copaco heeft een cloud platform en visie waarin wij geloven en is voor ons de cloud aggregator om mee samen te werken. We hebben net zo’n bewuste keuze gemaakt voor Microsoft. We hosten SimplySo op Azure en alle data van de gebruikers blijft veilig opgeslagen in de SharePoint Online omgevingen van Microsoft. We leggen simpelweg een gebruiksvriendelijke interface op SharePoint Online die bovendien mobiel gebruikt kan worden. Daarmee kunnen 2tCoud partners meer waarde toevoegen aan de oplossingen van hun klanten.”

Ook Microsoft juicht de samenwerking tussen Copaco en SimplySo toe. “Het is de kracht van onze indirecte CSP partners en hun marketplaces, dat zij naast de Microsoft Cloud oplossingen, complementaire oplossingen van ISV’s en dienstverleners kunnen aanbieden. Met deze totaalproposities is Copaco, als indirecte CSP partner, in staat hun partnerkanaal te voorzien van de volledige oplossing waar eindklanten naar vragen en behoefte aan hebben. SimplySo is hier een goed voorbeeld van”, aldus Jooske de Groot, Partner Channel Development Manager bij Microsoft.

WK

Terug naar nieuws overzicht
Software