Witold Kepinski - 14 november 2016

Infor start met Infor Services Marketplace

Infor, leverancier van branchespecifieke bedrijfsapplicaties die geschikt zijn voor de cloud, introduceert de Infor Services Marketplace, een applicatie waarmee klanten zelf verzoeken kunnen indienen voor ondersteunende diensten van Infor Services.

De consultatieapplicatie is ontwikkeld om klanten te helpen de reikwijdte, het tijdsbestek, het budget en de middelen van een project te beheren, en om sneller en directer ondersteuning van Infor-consultants in te kunnen zetten.

Infor Services, een wereldwijd team van meer dan 5.300 opgeleide consultants, heeft de self-service consultatieapplicatie ontwikkeld om klanten in staat te stellen sneller en eenvoudiger in contact te komen met Infor-consultants. De applicatie kan helpen bij het inzetten van projectgerichte begeleiding, zoals een systeemarchitect bij de configuratie en ondersteuning van een financieel systeem dat geïmplementeerd moet worden, of een bedrijfsprocesexpert om huidige bedrijfsmodellen in kaart te brengen ter voorbereiding op een Human Capital Management (HCM) upgrade. Door het proces voor dit soort projecten te stroomlijnen, kan een technologische overgang naadloos worden uitgevoerd, zodat het project sneller waarde genereert voor het bedrijf. De applicatie vereenvoudigt ook ondersteuningsaanvragen voor projecten die meer geavanceerde inspanningen vragen, zoals een cloud-migratie, door een projectmanager van Infor Service aan te stellen, aldus Infor.

Infor M3-klanten in Europa en Noord-Amerika hebben al succesvol een pilot afgerond met de app, die de komende tijd wordt uitgerold bij alle Infor-klanten.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!