Tectrade behaalt hoogste partnerstatus Dell

11-11-2016 | door: Witold Kepinski

Tectrade behaalt hoogste partnerstatus Dell

Tectrade is op 8 november jongstleden door Dell Technologies uitgeroepen tot Dell Premier partner en heeft hiermee de hoogste partnerstatus van Dell bereikt. Premier partners worden door Dell gezien als partners met de juiste kennis en skills om klanten op het hoogste niveau te kunnen bedienen op gebied van design, inrichting en beheer van Enterprise hybride IT-omgevingen.

Trusted Advisor

Tectrade is de trusted advisor op het gebied van Enterprise Hybride IT. Wij ondersteunen klanten over de hele wereld bij hybride cloud, data-infrastructuren, security en analytics projecten. En zoals u mag verwachten van een onafhankelijke dienstverlener kijkt Tectrade alleen naar de meest betrouwbare oplossingen en diensten van de belangrijkste vendoren in markt.

Robert Diemer, Business Development Manager Tectrade, geeft aan dat er in de continue zoektocht naar innovatieve ontwikkelingen voor gekozen is om de Dell Premier partner status te behalen. “Met de oplossingen van Dell in combinatie met EMC, VMware, Pivotal, SecureWorks, RSA en Virtustream kunnen we onze klanten een volledig oplossingsportfolio bieden”.

Overname EMC Federatie door Dell Technologies

Dell Technologies staat de afgelopen jaren, en ook zeker recent, volop in de schijnwerpers door de overname van de EMC Federation waarin naast EMC ook onder andere VMware een prominente plaats inneemt. Ook VCE, de hyperconverged infrastructuur leverancier binnen de EMC federatie valt binnen de overname door Dell. Met name de combinatie van Dell, EMC, VCE en VMware hebben Tectrade doen kiezen voor Dell EMC als core vendor binnen het Hybride Cloud portfolio van Tectrade.

Ronald van Heek (foto), CCO van Tectrade vult Diemer aan: “Na de verkoop van IBM System X aan Lenovo hebben we het afgelopen jaar gebruikt om een gedegen keuze te maken rondom de uitbreiding van ons X86 portfolio. Met de oplossingen van Dell EMC kunnen we onze klanten weer een volledige single vendor oplossing bieden als bouwsteen voor het interne Private Cloud platform. Doordat Dell EMC vanuit de federatie opzet, een zeer nauwe samenwerking hebben met VMware, eveneens onderdeel van Dell Technologies, is er een unieke propositie in de markt. We zien de combinatie nu ook verder opschuiven in het midden en hoge segment, het type organisaties waar wij als Tectrade al jaren onze toegevoegde waarde bieden. Dell EMC zetten samen met VMware echt de juiste stappen naar die Hybride Cloud infrastructuur waar wij met onze klanten naar toewerken.”

Snelle ontwikkeling naar Dell Premier partner status

Tectrade is ongekend snel doorgegroeid naar de Premier Partner status door de intensieve investering in kennis en certificeringen, maar ook de open en transparante samenwerking met Dell EMC.
Van Heek: “We zijn ontzettend trots, dat we deze Premier Partner status zo snel behaald hebben en ervan overtuigd dat we onze klanten met de innovatieve oplossingen van Dell nog beter vooruit kunnen helpen met hun hybride datacenter. Het is een beloning voor het werk dat ons team heeft geleverd in de afgelopen periode en de strategische investering die het Tectrade team doet. De samenwerking met Dell EMC, maar ook VMware, is fantastisch en ze hebben gezamenlijk een uitermate rijk portfolio uitstekende strategie. De enige juiste keuze als toevoeging aan ons portfolio, waarbij met name HPE op alle gebieden achter blijft als het gaat om strategie en portfolio. We willen onze klanten zekerheid voor de lange termijn bieden, aangezien IT voor iedere onderneming core business is geworden. Hybride Cloud is de toekomst en met Dell EMC in combinatie met VMware en IBM Softlayer kunnen we dit turn key invullen.”

WK

Terug naar nieuws overzicht
Cloud