Redactie - 13 november 2016

Nieuwe nominatie voor Avnet is 'blijk van herkenbaarheid'

Nieuwe nominatie voor Avnet is 'blijk van herkenbaarheid' image

Avnet Technology Solutions, vorig jaar winnaar van de Dutch IT-channel Award in de categorie 'Specialist Distributor of the Year', is opnieuw voor deze prestigieuze award genomineerd. De distributeur uit Eindhoven heeft zelfs een tweede nominatie op zak, in de geheel nieuwe categorie 'Social Media Channel Strategy of the Year'. Country Manager Benelux Marc van Ierland trekt een duidelijke conclusie: 'Avnet is herkenbaar in de markt en dat is voor ons erg belangrijk.'

Van Ierland ziet de nominaties als blijk dat de distributeur de juiste ondersteuning blijft bieden aan de markt. “Ik zie het als een bevestiging dat we constant meegroeien met de veranderingen die we in de markt zien. Wij weten ons blijvend te onderscheiden met onze partnerprogramma's, met de manier waarop we 'teamen' met onze partners en met de wijze waarop we onze value proposities maken. Of we niet liever een nominatie hadden gewild in de meer algemene categorie 'Best Distributor of the Year'? Nee, wij hebben absoluut liever de specialized distributor award, omdat Avnet heel sterk denkt vanuit een toegevoegde waarde. Zie je waar Avnet voor staat, dan past de 'Specialist' award daar het beste bij.”

Avnet is ook genomineerd voor een award in de categorie 'Social Media Channel Strategy of the Year'. “Het is duidelijk dat onze inspanningen op het gebied van inbound marketing niet onopgemerkt zijn gebleven”, licht Van Ierland toe. “Dutch IT-channel heeft trouwens niet de primeur, mochten we de prijs winnen. Van verschillende vendoren hebben we inmiddels een award gekregen voor ons Social Media Channel Marketing Programma. We zijn blij dat onze landingspages en andere online marketingtools waardering oogsten.”

Door: Jeroen Bordewijk

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!