Witold Kepinski - 14 november 2016

Accenture groeit door met cloud, digital en security

Accenture kijkt terug op een goed boekjaar. Het bedrijf boert goed met zijn nieuwe technologie business cloud, digital en security zo meldt CFO David Rowland. De security business is geconsolideerd en wordt geleid door voormalig Deloitte topmanager Kelly Bissell.

De omzet steeg in het vierde kwartaal van zijn gebroken boekjaar met 8 procent naar 8,49 miljard dollar. Over het hele jaar steeg de omzet met 6 procent naar 32,9 miljard dollar.

Er werd voor 930 miljoen dollar aan overnames gedaan aldus ceo Pierre Nanterme (foto), voor rond security, cloud en digital practices. Accenture heeft in Nederland recent geografisch informatiesysteem (GIS) specialist Realworld OO Systems BV overgenomen. Hun aanbod van GIS-services en consulting- en technologie-expertise ondersteunt utilities bij de digitalisering en optimalisatie van hun elektriciteits-, water- en gasnetwerken. Door deze aanvulling is het Accenture serviceportfolio voor smart grids uitgebreid meent Accenture in dit domein zijn positie te versterken.

Lees meer hier.

WK

 

 

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
CompTIA Community Benelux BN 7-31 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!