Witold Kepinski - 14 november 2016

Martinic.net 2x zo snel

Martinic.net is de laatste jaren van 800.000 artikelen doorgegroeid naar ongeveer 1,6 miljoen artikelen. Dit heeft ervoor gezorgd dat de zoeksnelheid is afgenomen. Door het toepassen van nieuwe servers en technieken is Martinic.net 2x zo snel weten te maken en kan de vraag “wat koop ik waar” weer binnen 2 seconden worden beantwoord zo meldt eigenaar Martin Broerse (foto).

Martinic.net is het revolutionaire prijsvergelijkingsysteem dat is ontwikkeld door MARTINIC Computers. Dit systeem biedt u de mogelijkheid om via internet de prijzen en het aanbod van de belangrijkste computergroothandels met elkaar te vergelijken. Martinic.net biedt een overzicht van meer dan 800.000 artikelen van meer dan40 computergroothandels. Martinic.net werkt continu het prijsoverzicht bij, zodat u er zeker van kunt zijn dat u altijd de meeste up-to-date informatie heeft.

Martinic.net is volledig toegesneden op gebruik door wederverkopers, distributeurs en fabrikanten van computers, software en randapparatuur. Martinic.net geeft niet alleen de prijs-, productinformatie en de adresgegevens van de leverancier, maar biedt ook een overzicht van de bijkomende order- en verzendkosten.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!