Witold Kepinski - 14 november 2016

Pronovus sluit Distributieovereenkomst met ValueBLue

Pronovus, de IT Channel Gateway in de Benelux, heeft recentelijk een distributieovereenkomst getekend met de in Utrecht gevestigde vendor ValueBlue. Beide organisaties gaan nauw samenwerken om de Blue Dolphin oplossing van ValueBlue te introduceren via een netwerk van gecertificeerde IT-partners.

ValueBlue biedt met haar BlueDolphin oplossing real-time inzicht in het huidige applicatielandschap van organisaties. BlueDolphin is uniek omdat het real-time de onderlinge relaties en samenhang van het ICT-landschap in kaart brengt van applicaties, bedrijfsprocessen en onderliggende technologie. BlueDolphin wordt onder andere ingezet voor werken onder architectuur, applicatierationalisatie en voor Cloud Readiness Assessments.

Pronovus beschikt over een uitgebreid portfolio aan diensten voor Identity Management, Informatie Beveiliging, Veilig Telewerken, Hyperconverged Infrastructuren en Cyber Security. De oplossing van ValueBlue is derhalve een welkome aanvulling aldus Pronovus managing director Bob Dielis (foto).

Voor ValueBlue oplossingen, zie ook www.valueblue.nl,  kunt u contact opnemen met Pronovus via  sales@pronovus.nl of per telefoon op +31 (0)30 744 0 750.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!