Witold Kepinski - 15 november 2016

DSD Europe start met Acronis Backup Cloud

DSD Europe start met Acronis Backup Cloud image

DSD Europe is van start gegaan met Acronis Backup Cloud. De distributeur tekende het contract met Acronis al eerder dit jaar, maar sinds gisteren maakt de oplossing onderdeel uit van het DSD-platform.

De bekende back-up- en recovery-oplossingen van Acronis zijn vanaf nu via DSD Europe verkrijgbaar in een cloud en een hybride model. “We hebben ervoor gekozen om de oplossingen zo simpel mogelijk aan te bieden”, legt Thijs van de Moosdijk (foto), CEO en mede-oprichter van DSD Euope, uit. “Zo heeft de reseller de keuze om één licentie aan te maken en het van daaruit te verdelen onder zijn klanten of om juist per klant een licentie aan te maken.” De reseller kiest de locatie van de image en het aantal gigabyte(s), en plaatst de bestelling. Hij ontvangt daarna direct het contract in het platform.

Cloud services
Met de toevoeging van Acronis breidt het aanbod van cloud services in het DSD-platform zich verder uit. Van de Moosdijk: “Het is belangrijk dat we nu naast security-, office- en monitoring-software ook back-up- en recoverysoftware aan kunnen bieden. Later dit jaar voegen we nog een securitymerk toe en starten we met Microsoft Azure. Op die manier kunnen we resellers compleet ondersteunen in hun maandelijks business.”

Simpel bestellen
Stan Laurijssen, cloud services-specialist bij DSD Europe, is zeer tevreden met het nieuwe aanbod. “Het is een simpelere manier van bestellen. Het aanbieden van één totaalquotum, ongeacht het aantal eindklanten, zorgt ervoor dat we ons positief onderscheiden in het speelveld van aanbieders van Acronis Backup Cloud.” 

Laurijssen start volgende week met een serie webinars om Acronis en de bestelwijze via het DSD-platform toe te lichten. Inschrijven kan op www.dsdeurope.nl/webinars.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!