Wouter Hoeffnagel - 16 november 2016

eVision Industry Software Permit Vision 7 gecertificeerd als Powered by SAP NetWeaver

eVision Industry Software Permit Vision 7 gecertificeerd als Powered by SAP NetWeaver image

eVision Industry Software, leverancier van Control of Work (CoW) oplossingen voor risicovolle industrieën, ontvangt de SAP-certificering ‘powered by SAP Netweaver technologie platform’ voor zijn geïntegreerde digitale CoW systeem Permit Vision 7.

Het gebruiken van informatie uit verschillende systemen is van groot belang om essentiële werkprocessen te verbeteren. Informatie kan dan direct worden gedeeld, het situationele bewustzijn neemt toe en procedures zijn makkelijker te begrijpen en te volgen. De integratie van eVision's Permit Vision met de SAP ERP applicatie via SAP NetWeaver biedt daarom tastbare voordelen als het gaat om procesefficiëntie. De SAP Integration and Certification Center (SAP ICC) certificeert hierbij eVision’s toevoeging voor het elektronische permit to work systeem “Permit Vision 7” als powered by SAP NetWeaver.

Integreren in SAP solution omgevingen
Oplossingen die worden aangedreven door SAP NetWeaver kunnen sneller en eenvoudiger integreren in SAP solution omgevingen. Dit zorgt voor een verbeterde interoperabiliteit met SAP-applicaties en geeft gebruikers toegang tot het grote aanbod aan oplossingen die draaien op SAP NetWeaver. Algemene IT investeringskosten en –risico’s worden ook verminderd door SAP-gecertificeerde oplossingen.

"In ons streven naar operationele onderscheiding door middel van digitale integratie, ondersteunt deze SAP certificering de voortzetting van ons doel om volledig digitale en geïntegreerde ecosystemen te bieden," zegt Ralph Maroun (foto), eVision’s Senior Technology Manager.

Continuïteit en gemak
Integratie tussen SAP ERP en Permit Vision 7 voegt bijvoorbeeld continuïteit en gemak toe aan het creëren van werkvergunning door van tevoren de benodigde informatie te verwerken over vergunningen, planningen en werkprocessen voor Permit Vision certificaten. Beheerders hoeven alleen de voorbereide digitale documenten na te kijken en het licentieproces na te lopen, in plaats van informatie van verschillende systemen te beoordelen en goedkeuren. Om deze cirkel van efficiëntie rond te maken, wordt de licentiestatus teruggestuurd naar SAP ERP, waardoor de planners het proces in real-time kunnen volgen.

“Door processen niet alleen makkelijker maar ook beter te begrijpen te maken, kunnen werknemers sneller werken met betere informatie. De integratie van SAP ERP ondersteunt beide concepten en we zien ernaar uit om deze technologie in de toekomst nog verder te ontwikkelen,” zegt Maroun.

SAP PartnerEdge programma
eVision is ook lid geworden van het SAP PartnerEdge programma. eVision zal nauw samenwerken met SAP om diverse technische integraties van hun oplossingen te ontwikkelen en certificeren. Geïntegreerde partnertoepassingen voegen waarde toe aan SAP-oplossing en helpen wederzijdse klanten bij het behalen van hun strategische doelstellingen.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!