Kaseya Traverse 9.4 biedt automatisch monitoring van hybride cloud-prestaties
17-11-2016 | door: Wouter Hoeffnagel

Kaseya Traverse 9.4 biedt automatisch monitoring van hybride cloud-prestaties

Kaseya, leverancier van IT-systeembeheeroplossingen voor Managed Service Providers (MSP’s) en het mkb, lanceert een nieuwe release van zijn Traverse Hybrid Cloud and Data Center-monitoringoplossing. Traverse 9.4 maakt het mogelijk om het monitoren van nieuwe cloudinfrastructuren, netwerk-devices en applicaties te automatiseren voor volledig lifecycle management van het netwerk.

Met Kaseya Traverse is het mogelijk om de infrastructuur af te stemmen op de behoeften van een organisatie. Dit kan dankzij nieuwe discovery-opties en authenticatietechnologie. Door veranderingen aan de infrastructuur te scannen, herkent Traverse 9.4 automatisch updates. Daarbij baseert het zich op een uitgebreide bibliotheek van best-practice signatures. Dit proces maakt een einde aan handmatige configuratie en versnelt de onboarding van nieuwe klanten voor MSP’s. Tegelijkertijd voorziet het gebruikers in organisaties van een actuele topologie van hun applicaties en veranderingen op de netwerkinfrastructuur.

Intuïtieve zoekfunctie
Traverse 9.4 komt verder met een intuïtieve zoekfunctie. Hiermee kunnen administrators overkoepelende veranderingen aan devices en monitoring thresholds snel en met één klik inzetten en testen. De nieuwe interface is gebaseerd op Google’s Material Design-standaard en bevat nieuwe verbeteringen op het gebied van usability en mobiliteit. Ook biedt het een vertrouwde gebruikservaring en meer time-to-value voor nieuwe klanten.
Verder ondersteunt Traverse 9.4 Security Assertion Markup Language (SAML) om user-authenticated security te verhogen en om kritieke netwerk- en applicatie-infrastructuur te kunnen beschermen met single sign on (SSO) en multifactor-authenticatie (MFA). De SAML-ondersteuning is volledig geïntegreerd met andere Kaseya-producten als AuthAnvil. Dat maakt het voor klanten mogelijk om hun eindgebruikers en hun geavanceerde monitoringproducten via één enkele vendor te beschermen.

“Aangezien zelfs een netwerkstoring van een minuut een bedrijf al duizenden dollars kan kosten, is het niet zo gek dat IT-managers wakker liggen van de betrouwbaarheid van hun netwerk – zeker als we het hebben over hybride-cloudomgevingen”, zegt Mike Puglia, Chief Product Officer van Kaseya. “Kaseya Traverse is ontworpen om CIO’s en IT administrators het vertrouwen in de gezondheid van hun IT-infrastructuur terug te geven. De nieuwste verbeteringen in Traverse 9.4 bieden nieuwe mogelijkheden op het gebied van automatisering en veiligheid, zowel voor enterprises als voor MSP’s. Daardoor wordt netwerkmonitoring simpel, betrouwbaar en actiegericht.”

Beschikbaarheid
Kaseya Traverse 9.4 is beschikbaar vanaf eind november 2016.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud