Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
18-11-2016 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Web Summit 2016 in beeld (video)

Web Summit 2016, dat dit jaar werd gehouden in Lissabon, stond in het teken van de laatste disrupties zoals Artificial Intelligence (AI), Digitalisatie, Healthcare, 3D Printing en FinTech. Op deze tech- en startup beurs waren tal van Nederlandse en internationale deelnemers aanwezig, zoals startups, ondernemers en investeerders. Dutch iT-channel sprak op de beurs met Jan Willem Tromp (Multi Project Management Researcher bij Epicflow), Ward van Beek en Erik van Nadort (ItsaRep) en Des Traynor, (founder Intercom).

Web Summit 2016, dat dit jaar werd gehouden in Lissanon, stond in het teken van de laatste disrupties zoals Artificial Intelligence (AI), Digitalisatie, Healthcare, 3D Printing en FinTech. Op deze tech- en startup beurs waren tal van Nederlandse deelnemers aanwezig, zoals startups, ondernemers en investeerders. Zij kregen daarbij support van StartUpDelta en handelsroute.nl, initiatiefnemer van de ondernemersreis naar Lissabon. 

Op de tech en startup beurs stonden meer grote IT-giganten zie graag met de veelbelovende unicorns, wetenschappers, artiesten en ondernemers van gedachten wisselden over tech business innovaties. Er kwamen ruim 53.000 bezoekers op de conferentie af waarvan ruim 40 procent vrouwen.

Bekijk hier het Web Summit 2016 Report met Prins Constantijn van Oranje-Nassau.

Terug naar video overzicht
Digitale Transformatie