Dell EMC, HDS en HPE leiden Gartner Magic Quadrant general-purpose disk arrays

22-11-2016 | door: Witold Kepinski

Dell EMC, HDS en HPE leiden Gartner Magic Quadrant general-purpose disk arrays

Dell EMC, HDS en HPE leiden de Gartner Magic Quadrant general-purpose disk arrays. Maar er komen steeds meer nieuwe innovatieve spelers in het kwadrant zoals Huawei, Quantum, Nimble en Infinidat.

Leaders zijn Dell EMC, HDS en HPE. Ook sterk zijn NetApp, Dell Technologies en IBM. Partijen die niet meer door Gartner worden meegenomen zijn AMI en Imation.

Het Gartner rapport analyseert hybride en solid-state arrays (SSA's) die storage area network (SAN)-protocollen en network-attached storage (NAS)-protocollen ondersteunen.

Gartner-MQ-2016-General_Purpose Disk Arrays.jpg

Gartner doet geen aanbevelingen voor een leverancier, product of service die in zijn onderzoekspublicaties genoemd wordt, en adviseert technologiegebruikers niet om alleen de leveranciers met de hoogste score of andere benoemingen te kiezen. De onderzoekspublicaties van Gartner bestaan uit de meningen van de Gartner-onderzoeksorganisatie en mogen niet als feiten worden beschouwd. Gartner vrijwaart zich van alle garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot dit onderzoek, inclusief de handelskwaliteiten of geschiktheid voor een bepaald doel.

Lees hier het hele Gartner onderzoek.

 

Terug naar nieuws overzicht