Redactie - 24 november 2016

20.000 stemmen voor Dutch IT-channel Awards genomineerden

20.000 stemmen voor Dutch IT-channel Awards genomineerden image

Er zijn al 20.000 stemmen uitgebracht op de 85 genomineerden die strijden om zeventien Dutch IT-channel Awards. Deze felbegeerde awards worden onder het motto ‘Let’s celebrate the channel!’op donderdag 19 januari 2017 uitgereikt tijdens het Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala in Studio 21 te Hilversum. Het stemproces wordt ondersteund door een radiocampagne op BNR Nieuwsradio en ook via social media zoals LinkedIn, Twitter en Facebook wordt iedereen opgeroepen om te stemmen. Bij Twitter kan gebruik worden gemaakt van de hashtags @dutchitchannel en #dutchitawards.

Het Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala is het grootse IT-Business gala event van Nederland. Er worden rond 600 mensen verwacht waarbij de dresscode gala is, dus voor mannen smoking en voor dames een galajurk. Witold Kepinski, hoofdredacteur van Dutch IT-channel, is verheugd met de vele stemmen die zijn uitgebracht. “Sinds begin september de nominatiecategorieën voor de Dutch IT-channel Awards bekend zijn gemaakt wordt de website drukbezocht. Naast de zeventien awards categorieën waarop gestemd kan worden wordt er op de avond van 19 januari 2017 een Editors' Choice Award uitgereikt door de redactie van Dutch IT-channel.”

Stemmen tot 6 januari 2017

Het stemproces net als afgelopen editie begeleid door het onafhankelijk stemprocesbureau Vote Company. Kepinski: “Ook de genomineerden en lezers van Dutch IT-channel zetten hun social media kanalen in om te gaan stemmen. Zorg dat ook uw favoriet de meeste stemmen krijgt en met een Award wordt beloond.” De stemmen kunnen tot en met 6 januari 2017 worden uitgebracht op dutchitawards.nl

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!