Epson introduceert WorkForce DS-310 en DS-360W draagbare scanners
28-11-2016 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Epson introduceert WorkForce DS-310 en DS-360W draagbare scanners

Epson introduceert twee nieuwe draagbare zakelijke scanners. De WorkForce DS-310 en DS-360W zorgen voor documentbeheer als de gebruiker onderweg is. Dankzij het bijzonder lichte en compacte design zijn ze ideaal om mee te nemen in een tas of op te bergen in een lade, zodat mobiele werknemers zowel op kantoor als onderweg snel papierwerk kunnen digitaliseren.

De ingebouwde batterij en draadloze connectiviteit van de DS-360W bezorgen de gebruiker een geheel draadloze draagbare scanervaring, aldus Steve King, productmanager, Epson Europe, zegt: 'Met deze snelste draagbare zakelijke scanners op de markt kunt u eenvoudig scannen waar u ook bent, met 25 ppm, zowel dubbel- als enkelzijdig, in kleur en zwartwit met een resolutie van 300 dpi. Vanwege de SuperSpeed USB 3.0-aansluitmogelijkheden en een documentinvoer van 20 pagina's zijn de scanners nog efficiënter geworden. Dankzij de ingebouwde batterij, draadloze connectiviteit en mobiele oplaadmogelijkheid via USB kunt u scannen waar u ook bent.'

Grote veelzijdigheid aan media

Met beide modellen kunt u een breed scala aan media scannen, waaronder enveloppen, kaarten en papier van 52-230 gsm. Ze zijn ideaal in alle situaties waar er behoefte is om papieren documenten, zoals visitekaartjes of ondertekende formulieren, te scannen en op te slaan.

Draadloze connectiviteit op de DS-360W

Scan documenten eenvoudig naar mobiele telefoons en tablets zonder gedoe met kabels dankzij draadloze connectiviteit. Bovendien zorgt de batterij met mobiele oplaadmogelijkheid ervoor dat het apparaat ideaal is voor werknemers die onderweg zijn. En wanneer de scanner wordt gebruikt met de gratis van de Epson-site te downloaden Document Capture Pro-software, kan het apparaat moeiteloos in de workflow van een bedrijf worden opgenomen via de meeste documentmanagementsystemen. In combinatie met Document Capture Pro biedt de DS-360W niet alleen veel ‘scannen-naar’ functies, zoals Scan-To-Cloud, scannen naar e-mail en scannen naar SharePoint, maar ook diverse handige beeldverwerkingsfuncties, zoals streepjescodeherkenning en OCR-A/B-ondersteuning via zones.

De WorkForce DS-360W en DS-310 zijn verkrijgbaar vanaf januari 2017 voor een prijs van respectievelijk € 329 en € 249 (ex. BTW).

Terug naar nieuws overzicht