Wouter Hoeffnagel - 28 november 2016

Veeam benoemt Uniserver tot Platinum Cloud Partner

Veeam Software, leverancier van oplossingen voor Availability for the Always-On Enterprise, benoemt IaaS-provider Uniserver tot Platinum Cloud Partner. Door deze samenwerking kunnen klanten zich focussen op hun corebusiness.

De werkwijzen van bedrijven zijn de laatste jaren sterk veranderd. Medewerkers willen vaker buiten de reguliere kantoortijden en -locaties werken, samenwerkingen worden internationaler en niet alleen klanten, maar ook steeds meer apparaten zijn continu online. Bedrijven zijn daardoor ‘always-on’ en data moet altijd en overal beschikbaar zijn. Dat lukt echter nog niet iedereen. Veeam helpt bedrijven die Availability Gap te overbruggen door via oplossingen onder meer te zorgen voor snel dataherstel, dataverliespreventie, geverifieerde herstelbaarheid, geoptimaliseerde data en volledig inzicht.

Uniserver Back-up as a Service
De technologie van Veeam ondersteunt Uniserver Back-up as a Service. Met deze oplossing bieden Uniserver en Veeam eindgebruikers business continuity en de mogelijkheid om data snel terug te halen door middel van een hoogwaardige back-upstructuur tegen beperkte periodieke kosten.

De nieuwe status zorgt voor een sterke verbondenheid tussen Veeam en Uniserver. Zo profiteert Uniserver van een eigen Veeam-contactpersoon, partnermarketingbudget, en sales- en technische ondersteuning. Het partnerschap stelt Uniserver in staat om zijn partnerbase verder te laten groeien en zijn partners te ondersteunen met diensten die hen helpen extra omzet te genereren.

‘De diensten ademen eenvoud’
Uniserver gebruikt Veeam al sinds 2008 voor back-updiensten voor zijn partners. Daniëlle Vogelenzang, commercieel directeur van Uniserver: “Wij willen het leven van onze IT-partners en klanten makkelijker maken door complexiteit in IT-infrastructuur te vereenvoudigen. Onze klanten profiteren van cloud- en businessoplossingen op basis van efficiency, kwaliteit en innovatie. Samenwerking leidt daarbij volgens ons tot de beste resultaten. Wij zijn dan ook zeer trots op onze status van Platinum Cloud Partner. De diensten van Veeam ademen eenvoud en het bedrijf is daarmee voor ons de perfecte partner om eindklanten en partners mee te bedienen.”

Ronald Ooms, vicepresident North East EMEA van Veeam: “Wij maken de overstap naar de cloud makkelijk. Daarbij heeft het succes van onze cloudpartners invloed op ons eigen succes, dus wij zijn erg blij met Uniserver als onze Platinum Cloud Partner. Uniserver levert kwalitatief hoogwaardige cloudcapaciteit met hoge beschikbaarheid, en is sinds 2000 koploper in cloudhosting in Nederland. Samen kunnen wij nu nog meer eindklanten op een laagdrempelige manier via het partnerkanaal naar de cloud helpen.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!