Wouter Hoeffnagel - 28 november 2016

Allied Telesis voorziet partners van productinformatie via Icecat

Netwerkspecialist Allied Telesis gaat haar partners en e-tailers in de Benelux via Icecat voorzien van gratis, gestandaardiseerde productinformatie. Alle aangesloten partners ontvangen automatisch de gratis gestandaardiseerde productinformatie voor hun webshops, apps of ERP-systemen.

Door de samenwerking met Icecat, stelt Allied Telesis productdata online beschikbaar voor alle channel partners. Deze gegevens kunnen vervolgens worden gebruikt om de productcontent eenvoudig te integreren in hun e-commerce platforms.

Controle houden op productcontent
"Het verspreiden van productcontent via de Open Icecat-catalogus is een belangrijke stap om controle te houden op onze productcontent op het web. Samenwerken met Icecat betekent dat we de inhoud van ons uitgebreide portfolio dynamisch kunnen aanpassen, nieuwe oplossingen kunnen introduceren en onze naamsbekendheid kunnen vergroten. Door samen te werken met Icecat beantwoorden we aan de vraag van de markt naar up-to-date en correcte online content", zegt Patrick van der Zwet, Channel Manager Benelux bij Allied Telesis.

Partners kunnen zich registreren op www.icecat.biz en hier direct de gratis productinformatie downloaden. De productinformatie is verkrijgbaar in XML, CSV of JSON of real-time (HTML en Javascript).

CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
CompTIA Community Benelux BN 7-31 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!