Riverbed en Verizon bieden klanten AWS Direct Connect Bundle
30-11-2016 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Riverbed en Verizon bieden klanten AWS Direct Connect Bundle

Riverbed Technology, speler in applicatieperformance-infrastructuur, werk nauwer samen met Verizon Enterprise Solutions. De leveranciers bieden een geïntegreerde, veilige en geoptimaliseerde netwerkdienst waarmee bedrijven hun vestigingen en datacenters via een Direct Connect Bundle-oplossing met AWS kunnen verbinden. 

Op het AWS re:Invent 2016 event in Las Vegas (VS) plaatsvindt, kondigt Riverbed Technology de samenwerking met Verizon Enterprise Solutions aan. De WAN-optimalisatieoplossing van Riverbed, SteelHead, combineert met Verizons Secure Cloud Interconnect en Virtual Network Services-oplossing en AWS Direct Connect tot een enkele, gebundelde oplossing.

Verizons Virtual Network Services (VNS) en Secure Cloud Interconnect-oplossing biedt grootzakelijke klanten de mogelijkheid om universele, lokale netwerkapparatuur (uCPE) zodanig te configureren, dat werknemers beheerde toegang krijgen tot de cloud over een veilig en efficiënt netwerk met hoge prestaties, zo beweren beide partners. Binnen deze omgeving wordt Riverbeds SteelHead WAN-optimalisatieproduct als virtueel-netwerkfunctie aangeboden. Het versnelt de applicatieprestaties in de cloud en daarbij houdt het rekening met zowel bandbreedte als latency-kwesties, zodat de ervaring en productiviteit van de eindgebruiker beter worden, aldus de twee parrners.

Meer informatie over de Direct Connect Bundle-oplossing is hier te vinden: https://aws.amazon.cm/directconnect/directconnectbundles.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud