Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
30-11-2016 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

SUSE neemt OpenStack IaaS en Cloud Foundry PaaS kennis en technologie over van HPE

SUSE neemt de OpenStack IaaS en Cloud Foundry PaaS kennis en technologie onderdelen over van HPE. Dit stelt het bedrijf in staat de SUSE OpenStack Cloud Infrastructure-as-a-Service (IaaS) oplossing verder uit te breiden en SUSE versneld te laten toetreden op de Cloud Foundry Platform-as-a-Service (PaaS) markt.

Hiervoor hebben SUSE en Hewlett Packard Enterprise (HPE) een voorlopige overeenkomst getekend. De overgenomen OpenStack onderdelen zullen worden geïntegreerd in SUSE OpenStack Cloud. De Cloud Foundry onderdelen zullen het voor SUSE mogelijk maken om een gecertificeerde en enterprise-ready SUSE Cloud Foundry oplossing beschikbaar te stellen aan haar klanten en partners in het SUSE ecosysteem.

Als onderdeel van de overeenkomst wordt SUSE door HPE benoemd tot prefered open source partner voor Linux, OpenStack en Cloud Foundry oplossingen. Naast dit alles heeft SUSE tevens haar commitment vergroot door een platinum sponsor te worden van de Cloud Foundry Foundation, waardoor zij tevens toetreden in het bestuur van de Cloud Foundry Foundation.

Terug naar video overzicht

Tags

Cloud, overname
Cloud