HPE Hyper Converged 380 krijgt meer composable beheer mogelijkheden

30-11-2016 | door: Witold Kepinski

HPE Hyper Converged 380 krijgt meer composable beheer mogelijkheden

De HPE Hyper Converged Operating Environment software-update introduceert nieuwe composable managementmogelijkheden voor de HPE Hyper Converged 380, HPE's all-in-one software-defined virtualisatieoplossing. Deze verbeteringen stellen IT-operators in staat om te fungeren als interne service provider voor verschillende bedrijfsonderdelen, waarbij ze gevirtualiseerde applicaties leveren met de efficiëntie van de cloud. Dit meldt HPE op het Discover event in Londen.

De update zorgt voor nieuwe multi-tenant workspaces waardoor operators snel en eenvoudig gevirtualiseerde omgevingen direct vanuit één resourcepool kunnen indelen en herindelen. IT-managers leveren aan een individu of werkgroep op basis van hun behoeften, waardoor business managers in verschillende bedrijfsonderdelen efficiënter hun middelen kunnen inzetten. De update integreert ook analytics waarbij IT-managers inzichten krijgen om ervoor te zorgen dat de benodigde middelen op het juiste moment beschikbaar zijn en inspelen op toekomstige behoeften. Daarmee kan IT de capaciteit verhogen, zelfs voordat developers weten dat ze dit nodig hebben.

Als interne service provider levert IT nu een intuïtief, self-service portaal. Dit maakt de toegang tot resources voor bedrijfsonderdelen eenvoudiger. De resources worden gebruikt om applicaties te ontwikkelen en te implementeren in hun eigen gevirtualiseerde omgeving met de snelheid van de cloud.

De update is vanaf het eerste kwartaal van 2017 beschikbaar voor klanten van HPE Hyper Converged 380.

WK

Terug naar nieuws overzicht
Datacenter