Redactie - 29 november 2016

Splunk IT Service Intelligence workshop

Splunk IT Service Intelligence workshop image

TrainingWil je end-to-end inzicht in bedrijfskritische IT-systemen en tegelijkertijd operationele processen kunnen verbeteren? Wil je daarnaast zakelijke- en IT-activiteiten monitoren op basis van statistieken en indicatoren, passend bij de strategische doelstellingen van de organisatie?

De workshop Splunk IT Service Intelligence (ITSI) helpt inzicht te geven in deze specifieke vraagstukken.

Wat is de meerwaarde van Splunk ITSI?

Overzicht en monitoring
Splunk IT Service Intelligence is een next generation monitoring en analytics oplossing. Door middel van ITSI krijg je (nieuwe) inzichten in de status en gezondheid van de IT-systemen.
Je monitort daarnaast zakelijke- en IT-activiteiten op basis van statistieken en indicatoren afgestemd op de strategische doelstellingen van de organisatie.
Analyse
Consolideer gegevens uit diverse technologieën en bronnen voor een multi-dimensionale analyse.
Voorkom met ITSI ook kosten door valse meldingen direct te signaleren en trends te begrijpen. Gebruik daarnaast machine learning om afwijkingen op de normale werking van de bedrijfsprocessen en IT-systemen vroegtijdig te herkennen.
Meer informatie over ITSI? Klik hier voor onze blog daarover.

De workshop
De workshop wordt gegeven door een gecertificeerde SMT Splunk specialist. In een interactieve introductie, leer je wat Splunk ITSI voor jouw organisatie zou kunnen betekenen.

De eerste workshops voor 2017 zijn al gepland:

Vrijdag 3 februari (SMT Zoetermeer)
Vrijdag 3 maart (SMT Zoetermeer)

inschrijven

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!