TechAccess levert Security Awareness Trainingen en Simulated Phishing Platform KnowBe4
02-12-2016 | door: Witold Kepinski

TechAccess levert Security Awareness Trainingen en Simulated Phishing Platform KnowBe4

TechAccess heeft als uitbreiding op haar security portfolio het geïntegreerde Security Awareness Training/Simulated Phishing Platform van KnowBe4 opgenomen. De distributie-overeenkomst tussen TechAccess en KnowBe4 is 1 november 2016 getekend.

KnowBe4 biedt een geïntegreerd Security Awareness Training / Simulated Phishing Platform dat gebruikers traint en alert houdt om veilig te blijven werken. Gebruikers zijn vaak de zwakste schakel, dus naast alle technische maatregelen zoals antivirus, firewalls, IDS/IPS, e.d. is het belangrijk om een extra beveiligingslaag te creëeren, de “human firewall”.

Met het KnowBe4 platform worden gebruikers getraind in het herkennen van phishing en ransomware e-mails en andere vormen van social engineering. Daarnaast worden regelmatig automatisch phishing aanvallen gesimuleerd met directe feedback aan gebruikers als ze de fout in gaan. Rapportage toont de progressie van de individuele gebruikers, afdelingen en de organisatie als geheel.

Herbert Weustenenk, Channel Manager EMEA van KnowBe4: “TechAccess heeft jarenlange ervaring in de security-markt en is daardoor zeer goed op de hoogte van de technologische security-oplossingen. KnowBe4 is een perfecte aanvulling doordat TechAccess nu ook een oplossing kan bieden voor de zwakste schakel in het security-proces, de gebruiker. KnowBe4 is in 3 jaar uitgegroeid tot een organisatie met 180 medewerkers en een omzetgroei van 300% per jaar. Met TechAccess hebben we een ervaren partner met een uitgebreide afdeling services, die ons kan helpen onze doelstellingen te verwezenlijken en een verdere groei te realiseren.”

Berry van Waayenburg (foto), General Manager van TechAccess: “Met de security awareness trainingen van KnowBe4 laat TechAccess zien dat we security vanuit een breed perspectief bekijken, niet alleen puur vanuit de technologie. Het vergroten van de security awareness bij de medewerkers van eindgebruikers is een interessante extra service voor de partners van TechAccess. Ook deze dienst wordt alleen via onze partners verkocht, samen met de technologische oplossingen die zij reeds verkopen en creëert hiermee goede upsell-mogelijkheden. TechAccess heeft een uitgebreide services afdeling die o.a. presales, trainingen, telemarketing en wireless site surveys biedt. De toevoeging van de security awareness trainingen en het simulated phishing platform sluit naadloos aan bij de services die TechAccess aan zijn partners wil bieden”

Terug naar nieuws overzicht
Security