Witold Kepinski - 02 december 2016

Juniper Networks vMX en vSRX Virtual Firewall beschikbaar in AWS Marketplace

Juniper Networks vMX en vSRX Virtual Firewall beschikbaar in AWS Marketplace image

Juniper Networks biedt nieuwe versies van zijn platforms voor virtuele routing en beveiliging. Deze Juniper Networks vMX en vSRX Virtual Firewall zijn per direct verkrijgbaar in de AWS Marketplace.

Het vMX-platform en vSRX-platform bieden volgens Juniper Networks vergelijkbare functionaliteit als hun fysieke tegenhangers en stellen organisaties in staat om met een simpele muisklik routing- en firewall-functionaliteit in gebruik te nemen. Zij kunnen on demand-diensten aanschaffen op basis van een abonnement voor een jaar of gebruiken per uur. Dit kan via de AWS Marketplace of via Juniper Networks op basis van een Bring Your Own License (BYOL)-model.

Om de problemen rond het migreren van workloads te minimaliseren en de inzet van gevirtualiseerde private cloud-diensten te vereenvoudigen bieden de licenties voor Juniper Networks vMX en vSRX in de AWS Marketplace toegang tot dezelfde functionaliteit en mogelijkheden van implementaties van het MX-platform en SRX-platform op locatie.

De nieuwe gevirtualiseerde platforms voor routing en beveiliging zijn geïntegreerd met AWS en kunnen integraal worden beheerd vanaf een centrale locatie. Organisaties kunnen daarmee profiteren van het prestatievermogen, de beheerfunctionaliteit en de schaalbaarheid die zijn van Juniper Networks gewend zijn. Deze aanpak zorgt daarnaast voor een sterke vereenvoudiging van de toepassing van beleidsregels en netwerkbeheer in hybride cloud-omgevingen.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!