Redactie - 02 december 2016

DuaConnect uit IJsselmuiden wordt KPN Excellence partner

Op 1 december 2016 was het dubbel feest bij DuaConnect in IJsselmuiden. Onder toeziend oog van Sinterklaas en een aantal KPN-groene Pieten werd tijdens de feestelijke opening van het nieuwe pand in IJsselmuiden de excellence overeenkomst tussen KPN en DuaConnect ondertekend.

Vast, mobiel, data en ICT-diensten: veel bedrijven zoeken volgens de twee partners één totaalleverancier. Liefst met snelle en persoonlijke service. DuaConnect uit IJsselmuiden biedt als ‘KPN Excellence partner’ in de regio Noordoost Nederland advies, aankoop, levering, installatie én service van het KPN-dienstenportfolio. Bedrijven maken steeds intensiever gebruik van telefonie, internet en IT. Denk aan integratie van spraak en data, werken in de cloud en de komst van het 4G-netwerk. Voor veel bedrijven is het hierbij van belang dat er een herkenbare verkoop- en serviceketen is waarin verschillende vragen in elkaar kunnen overlopen. KPN introduceert onder de naam ‘Excellence’ een servicegerichte en persoonlijke distributiestrategie. De klant hoeft hiermee niet langer te schakelen tussen KPN en de leveranciers voor telecom en ICT, maar kan terecht bij één Excellence gecertificeerde KPN Business Partner in de regio.

DuaConnect biedt expertise gericht op de nieuwste telecomoplossingen van KPN. Bijvoorbeeld beveiligde centrale dataopslag, mobiel werken op tablets en smartphones en KPN ÉÉN als totaaloplossing. De werelden van vast, mobiel, data en ICT-diensten convergeren hierbij steeds verder. Danny Hogeboom (foto), Directeur DuaConnect “Van oudsher werden die onderdelen los gezien, maar in de beleving van de klant lopen die zaken in elkaar over. KPN past daarop de dienstverlening aan. Het gaat erom dat je een productcombinatie samenstelt die precies aansluit bij de wensen van de klant.” 

Dichter naar de klanten toe
Van ‘de Cloud’ en ‘Het Nieuwe Werken’ tot ‘The Social Enterprise’: telecom en breedbandverbinding zijn onstuitbaar in het primaire proces van veel bedrijven. Medewerkers van DuaConnect zijn volledig op de hoogte van de laatste innovatieve oplossingen van KPN. De medewerkers zijn in staat om klantbehoeftes door te vertalen naar een passende oplossing, waarmee klanten sneller, efficiënter en goedkoper kunnen werken. Demmy Deetman, Directeur DuaConnect: “ons team heeft lokale kennis en contacten en staat dichtbij de klant. Ook bieden wij flexibiliteit evenals de culturele ‘fit’. Als Excellence partner bieden we een volledige dienstverlening: naast verkoop en advies kunnen klanten bij ons ook terecht voor levering, installatie en service.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!