Redactie - 09 december 2016

Zyxel wint Taiwan 20 Best Global Brands award

Zyxel wint Taiwan 20 Best Global Brands award image

Het Taiwanese merk Zyxel Communications is door de lokale overheid uitgeroepen tot een van de beste wereldwijde merken van Taiwan. Zyxel ontving deze eer voor het 14e achtereenvolgende jaar met een toename van zijn merkwaarde van bijna 5% over het afgelopen jaar. Van de 20 winnende merken is Zyxel de enige netwerkleverancier. De award is een kers op de taart van de rebranding die Zyxel het afgelopen jaar doormaakte.

The Best Global Brands Taiwan awards worden georganiseerd door het Industrial Development Bureau van het Ministerie van Economische Zaken van Taiwan. Ieder jaar worden uit een groot aantal verschillende industrieën in Taiwan 20 winnaars benoemd. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een beproefde meetmethode voor merkwaarde van Interbrand Consultancy. Op deze manier wordt de wereldwijde top 100 van merken geïdentificeerd.

Rebranding

Sinds de rebranding in 2016 staat Zyxel voor "Your Networking Ally". Het bedrijf biedt innovatieve en klantgerichte netwerkoplossingen die mensen helpen hun doelen te bereiken en de wereld te verbeteren. "Deze prijs kon niet op een beter moment komen", zegt Gordon Yang, president van Zyxel. "We makten de grootste transitie in de geschiedenis van Zyxel door. In de afgelopen 18 maanden organiseerden we wereldwijd een reeks workshops en boot camps. Elk Zyxel-lid is betrokken, toegewijd, en geïnspireerd door de nieuwe merkdoelstelling. De holistische benadering voor interne betrokkenheid heeft het wereldwijde team sterk gemaakt en samengebracht, wat ons de kracht geeft onze beloften waar te maken en onze klanten telkens opnieuw te inspireren."

De jonge, energieke look and feel van het merk heeft een online sensatie veroorzaakt en heeft bijgedragen aan een stijging van 113,8% websitetraffic van social media sites naar de Zyxel website.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!