Witold Kepinski - 09 december 2016

ON2IT en CAM IT Solutions bieden IT-security voor gezondheidszorg

Beveiligingsexpert ON2IT gaat een samenwerking aan met Cam IT Solutions, aanbieder van IT-oplossingen voor de healthcaresector, om CAMCUBE Healthcare Platform te wapenen tegen cybercriminaliteit.

Met de samenwerking combineren de twee organisaties techniek, diagnose en beleid om data binnen het ICT-platform voor de gezondheidszorg beter te beveiligen en te beschermen zo beweren de twee partners. Doel is gezamenlijke klanten te ontzorgen. De kant-en-klare dienst van de partijen maakt dat klanten geen omkijken hebben naar het platform en zelf dus geen technische kennis nodig hebben.

CAMCUBE Healthcare Platform is een virtuele private cloud die wordt gebruikt in de gezondheidszorg. Het platform levert de benodigde virtuele resources, zoals opslag, servers en netwerk, flexibel aan applicaties die vervolgens via een sterk gecontroleerd proces voor gebruikers worden ontsloten. De oplossingen binnen CAMCUBE zijn gebaseerd op de bestaande technologie van marktleiders als NetApp, Commvault, VMware, Microsoft en Citrix. 


Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!