Redactie - 09 december 2016

Infor komt met Supply Chain Planning Suite voor de cloud

Infor, leverancier van branchespecifieke bedrijfsapplicaties die geschikt zijn voor de cloud, introduceert Infor Integrated Business Planning (IBP) v11.1. Deze softwaresuite biedt bedrijven de informatie en tools die nodig zijn om hun supply chain te optimaliseren.

Versie 11.1 integreert supply chain management (SCM) processen, zoals sales & operations planning (S&OP), demand planning (DP) en voorraadplanning (SP) in één omvangrijke oplossing die het inzicht in de supply chain verbetert. In de demand planning- en supply chain-processen zijn verbeteringen aangebracht evenals een koppeling met de financiële planning. De applicatie kan zowel in de cloud als on-premise worden ingezet.

Infor IBP is ontwikkeld om grote uitdagingen aan te pakken, die vaak voorkomen in een moderne, dynamische supply chain. Toenemende globalisering biedt leveranciers toegang tot nieuwe markten, maar zorgt ook voor ongestructureerde teams en data, hetzij door de geografische afstand of door het ontstaan van silo's. Infor IBP biedt de mogelijkheid die datasets samen te brengen en laat gebruikers wereldwijd samenwerken aan het halen van zakelijke doelstellingen. Dit creëert de hoognodige betrouwbaarheid en reproduceerbaarheid van processen en output. Door silo’s af te breken en de kloof tussen strategie en operatie te dichten, zijn bedrijven in staat om de werkelijke prestaties te beoordelen, wat de besluitvorming vergemakkelijkt en uitvoering en strategie met elkaar verbindt.

Infor IBP is ontwikkeld om bedrijven te voorzien van kernanalyses, inzichten, samenwerking en uitvoeringsmogelijkheden. Dit brengt organisaties uit verschillende branches dichterbij een gegronde aansturing van hun supply chain en controle over de kosten en geleverde diensten.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!