Witold Kepinski - 13 december 2016

Axians opent per 1 januari een locatie in B. Amsterdam

IT-dienstverlener Axians, een merk van VINCI Energies voor ICT-oplossingen en -diensten, opent per 1 januari een locatie in B. Amsterdam.

VINCI Energies heeft als strategie op de lange termijn om positieve industriële en zakelijke samenwerkingsverbanden te stimuleren met startups door bestuurlijke ondersteuning en financiële mogelijkheden te bieden om innovatieve ideeën door te ontwikkelen tot prototypes en hiermee te experimenteren. Een eerste stap hiervoor werd gemaakt in juni door een belang te nemen in HAL24K, een startup die gespecialiseerd is in de verwerking gegevens voor smart cities.

Axians neemt een vervolgstap hierop met de opening van een locatie in B. Amsterdam. Hiermee kiest Axians er bewust voor om zichzelf in het midden van deze innoverende en ondernemende wereld te blijven ontwikkelen en de samenwerking op te zoeken. Juist deze samenwerking vormt de basis van het succes van de netwerkorganisatie van VINCI Energies.

Op 1 januari 2017 worden de deuren geopend van de vestiging in B. Amsterdam. Geen standaard locatie, maar een plek in een ecosysteem voor innovatie, educatie en groei. Vanuit deze inspirerende omgeving, waar verbinding centraal staat, verwacht Axians verder te kunnen groeien in zowel kennis als oplossingen in onder andere Advanced Analytics, Big Data, Cloud en IoT.

In 2015 realiseerde Axians met 8.000 medewerkers een omzet van 1,7 miljard euro. VINCI Energies deed wereldwijd in 2015 een omzet van 10 miljard eurom waarvan in Nederland 321 miljoen euro. 

 
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!