TomTom breidt samenwerking met SAP uit

13-12-2016 | door: Witold Kepinski

TomTom breidt samenwerking met SAP uit

TomTom breidt zijn samenwerking met SAP SE uit door wereldwijd locatiegebonden diensten voor SAP-toepassingen aan te gaan bieden.

Dit is de eerste keer dat TomTom samenwerkt met SAP voor het wereldwijd aanbieden van geocoding en adrescontrole voor SAP’s productportfolio. Dankzij deze samenwerking kan SAP het aanbieden van geocoding en adrescontrole uitbreiden naar de cloud en on-premise toepassingen, waaronder oplossingen van SAP’s Enterprise Information Management-portfolio, zoals SAP Data Services en SAP HANA-toepassingen, aldus Anders Truelsen, Managing Director van TomTom Licensing. “Dankzij de nieuwe mogelijkheden van TomToms adrescontrole en geocoding kunnen klanten van SAP nu beginnen met profiteren van locatiebepaling.”

“Locatiebepaling biedt belangrijke toegevoegde informatie voor bedrijven die willen profiteren van de nieuwe businessmodellen die innovaties als The Internet Of Things en Industry 4.0 bieden”, zegt Philip On, VP Product Marketing EIM solutions van SAP. “SAP investeert behoorlijk in het verrijken van de bestaande data van SAP-oplossingen en deze samenwerking helpt bij het realiseren van die doelstelling. Dankzij TomTom kunnen we ons wijden aan het bieden van strategische, locatiegebonden innovaties die onze toekomstige groei ondersteunen.”

Terug naar nieuws overzicht
Software