Witold Kepinski - 13 december 2016

Sake Algra wordt Managing Director T-Systems Nederland

T-Systems benoemt Sake Algra (47) tot Managing Director van T-Systems in Nederland per 1 januari 2017. Op dit moment wordt de positie tijdelijk bekleed door Casper Malig, VP Sales & Service Management EMEA bij T-Systems.

Sake Algra begon zijn carrière als consultant bij CMG in 1997. In zijn loopbaan bij deze onderneming, het latere Logica, vervulde hij diverse rollen op het gebied van business development, operationeel, verander- en algemeen management. In de laatste jaren van zijn carrière bij CGI was Sake Algra Algemeen Directeur Nederland.

Algra meldt: 'Ik kijk uit naar deze mooie kans. T-Systems heeft een enorm potentieel om als merk te groeien als ICT Operator, Cloud Transformer en Digital Enabler. De combinatie van deze proposities met thema's als Security, Big Data en Internet of Things, geeft ons een meer dan goede uitgangspositie om in te spelen op de ontwikkelingen en mogelijkheden in de Nederlandse markt.'

De Nederlandse markt is een belangrijke markt voor T-Systems binnen Europa. 'Met zijn uitgebreide managementervaring en kennis van de Nederlandse markt is Sake Algra de sterke zakelijke leider die we nodig hebben om de positie van T-Systems als toonaangevende ICT-dienstverlener in Nederland verder te ontwikkelen', aldus Rolf Jochen Mueller-Bruverius, Senior Vice President EMEA bij T-Systems International.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!