Witold Kepinski - 13 december 2016

CRM Partners neemt brightONE over

CRM Partners neemt brightONE over image

CRM Partners Group, eigenaar van CRM Partners BV in Nederland en CRM Partners AG in Duitsland, heeft brightONE IT Services BV overgenomen. brightONE, gevestigd in Amersfoort, is specialist in Customer Service. Met de overname zet CRM Partners een belangrijke stap in het realiseren van haar doelstelling om de Europese marktleider te worden op het gebied van Customer Engagement.

Tot de overname was brightONE IT Services BV in handen van de in München gevestigde investeringsmaatschappij AURELIUS Group. Het Amersfoortse bedrijf zal op korte termijn als derde business unit van CRM Partners Group verder gaan onder de naam CRM Partners Customer Service BV. Er worden geen wijzigingen doorgevoerd in directie en management. De details van de overname worden niet bekendgemaakt.

Emiel Putman (foto), oprichter en CEO van CRM Partners Group: “Alles wat wij doen is erop gericht om onze klanten geliefd te maken bij hun klanten. Door het inzetten van de juiste technologie én het creëren van de juiste mindset helpen we organisaties Customer Engagement Companies te worden. Customer service en online interacties zijn daarbij van toenemend belang. brightONE biedt deze expertise, waar veel klanten om vragen. Steeds meer organisaties zien in dat de kwaliteit van hun customer service een onderscheidende klantervaring oplevert. Daarom hebben we de kennis van brightONE al met enige regelmaat ingezet voor onze klanten. Toen de kans zich voordeed om dit mooie bedrijf in de CRM Partners-familie op te nemen, hebben we geen moment geaarzeld. Ik zie ernaar uit om samen onze positie op het gebied van Customer Engagement verder te verstevigen.”

Oedse de Boer, managing director van brightONE: “In de periode waarin we CRM Partners hebben leren kennen, werd ons duidelijk dat we beide het grote belang zien van het aangaan van oprechte klantverbinding. Juist in deze tijd, waarin klantcontact steeds vaker digitaal plaatsvindt, worstelen veel organisaties hiermee. De customer service expertise en oplossingen van brightONE, gecombineerd met de rijke ervaring van CRM Partners op het gebied van CRM en Marketing stelt ons nu nog beter in staat om organisaties te helpen. Ik zie de overname door CRM Partners Group als een groot compliment voor onze ontwikkelingen in de laatste drie jaar en ik kijk ernaar uit om samen organisaties geliefd te maken bij hun klanten.”

WK

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!