Axis Communications biedt zeven nieuwe Canon netwerk camera's

15-12-2016 | door: Redactie

Axis Communications biedt zeven nieuwe Canon netwerk camera's

Axis Communications voegt zeven nieuwe Canon-netwerkcamera's toe aan zijn portfolio van beveiligingsoplossingen. Het gaat onder meer om de VB-S30VE, een compacte camera voor buitenshuis met mini-PTZ-dome en de VB-H761LVE, een camera voor buitenshuis met vaste behuizing die beschikt over 20 maal zoom en IR-verlichting.

De meeste modellen die Axis nu toevoegt aan zijn portfolio, zijn geschikt voor bewaking buitenshuis. Ze beschikken allen over een 1080p HDTV-resolutie met volledige framesnelheid. Axis Communications is vanaf 1 september in EMEA en 1 oktober in Noord-Amerika van dit jaar verantwoordelijk voor de marketing en sales voor het volledige portfolio netwerkvideoproducten van Canon.

De nieuwe modellen:

VB-H761LVE – vandalismebestendige, vaste camera voor buitenshuis, bestand tegen zware omstandigheden, met 20 maal zoom en ingebouwde infraroodverlichting. Perfect voor industriële omgevingen, kritische infrastructuur en commerciële gebouwen waar het nodig is om vanaf een afstand in te zoomen op objecten en incidenten.

VB-H760VE – vandalismebestendige, vaste camera voor buitenshuis, bestand tegen zware omstandigheden, met 20 maal zoom. Geschikt voor het onderwijs, de industrie en kritische infrastructuurlocaties.

VB-H751LE – vaste camera voor buitenshuis, met 2,4 maal zoom en ingebouwde infraroodverlichting. Bedoeld voor toezicht op commerciële gebouwen, magazijnen en kritische infrastructuur, zelfs in het donker.

VB-H651VE – vandalismebestendige, vaste dome-camera voor buitenshuis, bestand tegen zware omstandigheden, met PTRZ-functies (Pan-Tilt-Rotate-Zoom) en een ultrabrede lens. Bedoeld voor toezicht buitenshuis rond winkellocaties, commerciële gebouwen en banken.

VB-S30VE – vandalismebestendige, compacte camera voor buitenshuis met mini-PTZ-dome, een ingebouwde microfoon en PTZ-functies, inclusief 3,5 maal zoom. Perfect om discreet toezicht te houden op plekken zoals winkels, scholen en magazijnen, en waar het nodig is om de kijkhoek te veranderen en in te zoomen op activiteiten.

VB-S800VE – vaste compacte vandalismebestendige dome-camera voor buitenshuis met ingebouwde microfoon. Geschikt om winkels, banken en onderwijsinstellingen discreet te bewaken.

VB-S910F – compacte vaste camera voor binnenshuis met 3,5 maal zoom en een ingebouwde microfoon. Bedoeld om discreet toezicht te houden op binnenlocaties, zoals in winkels, banken en onderwijsinstellingen.

De nieuwe camera's worden het eerste kwartaal van 2017 beschikbaar via de distributiekanalen van Axis in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Noord-Amerika. Op de Japanse markt en in de rest van de regio Azië en de Pacific zal Canon de producten verspreiden via zijn eigen distributiekanalen.

Kijk voor meer informatie op: http://www.axis.com/products-and-solutions/canon-network-cameras 

Terug naar nieuws overzicht
Hardware