Wouter Hoeffnagel - 15 december 2016

Stichting DHPA brengt digitale sector bijeen op DHPA TechFest

Stichting DHPA brengt digitale sector bijeen op DHPA TechFest image

Stichting DHPA brengt op woensdag 17 mei de movers en shakers van de digitale sector bij elkaar tijdens het eerste echte festival voor en door de hosting- en internetbranche: DHPA TechFest. Op deze dag staat kennis centraal en worden de kansen en successen van de sector gevierd.

TechFest belooft, net als ieder ander zichzelf respecterend festival, alle zintuigen te prikkelen. Naast serieuze onderwerpen is er plaats voor het roemruchte NK Serverwerpen, livemuziek, discussies bij het kampvuur en worden de helden uit de sector voor het eerst beloond met awards.

Strategische en technische kennis
Tijdens TechFest staan verschillende podia in het teken van strategische en technische kennis. Op de podia worden insights gedeeld, ontstaan ideeën en wordt zowel samengewerkt als gebrainstormd over kansen en ontwikkelingen in de business. Op het hoofdpodium kunnen deelnemers daarnaast keynotes bijwonen die ingaan op de belangrijkste topics die nu spelen in de hosting wereld. Keynote sprekers worden op binnenkort bekend gemaakt.

De DHPA lanceert op TechFest daarnaast de Tech Academy, waarin IT’ers van de toekomst worden bijgepraat over kansen binnen de sector en daarnaast de gelegenheid krijgen kennis en kunde te delen. In de toekomst wordt onze manier van leven en werken immers alleen nog maar digitaler.

Wanneer
TechFest wordt georganiseerd op woensdag 17 mei 2017 van 12:00 tot 22:00 uur.

Locatie
Fort Voordorp
28b Voordorpsedijk
3737 BK Groenekan

Aanmelden
Deelname aan TechFest is gratis. Meld u direct aan voor het event!

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!