StorageCraft lanceert Cloud Backup voor Microsoft Office 365

16-12-2016 | door: Witold Kepinski

StorageCraft lanceert Cloud Backup voor Microsoft Office 365

StorageCraft lanceert Cloud Backup voor Microsoft Office 365. StorageCraft Cloud Backup voor Office 365 biedt volledige beveiliging voor Exchange, agenda's en contactpersonen, OneDrive, SharePoint en openbaar gedeelde mappen.

De oplossing is geschikt voor grootschalige bedrijfsimplementaties met meerdere kantoorlocaties en externe werknemers alsook voor kleinere organisaties die meestal worden beheerd door kanaalserviceproviders. Gegevens worden beveiligd met state-of-the-art-compressie en versleuteling in datacentra die zijn gecertificeerd voor niveau 3 en hoger. Toevoegingen aan of wijzigingen in gegevens worden automatisch geïdentificeerd en er worden automatisch back-ups van deze gegevens gemaakt, zonder tussenkomst van de gebruiker. En gebruikers hebben toegang tot hun gegevens. Ze kunnen bestanden, mappen of hele gebruikersaccounts snel herstellen met behulp van een self-service portal. Hierdoor verdwijnt de wachttijd voor ondersteuningstickets. Toekomstige StorageCraft Cloud Backup-oplossingen in deze reeks zijn begin 2017 beschikbaar voor Google Apps, Salesforce en Box.com.

“Het veelvoorkomende misverstand dat cloudoplossingen voldoende back-upmogelijkheden bieden, resulteert erin dat organisaties vaak onvoldoende maatregelen nemen om hun gegevens te beveiligen”, aldus Scott Barnes, technisch directeur van StorageCraft. “Microsoft beveiligt Office 365 tegen problemen die zijn gerelateerd aan hun eigen datacentra, maar ze bieden geen beveiliging tegen gegevensverlies door toedoen van gebruikersfouten of systeemfouten. Ook wordt geen enkele zekerheid geboden dat de beschikbare gegevens in de Office-toepassing worden hersteld met alle bijbehorende kenmerken intact. Bovendien is het maar de vraag of er gegevens beschikbaar zijn. Verkopers van cloudtoepassingen verwijderen hun gegevens vaak na dertig dagen. Dus ondanks het feit dat de cloud beveiliging biedt in het geval van een overstroming of een andere natuurramp, is het vanuit het oogpunt van herstel irrelevant dat uw gegevens zijn opgeslagen in de cloud wanneer kritieke gegevens worden verwijderd of overschreven. Hier is een centrale rol weggelegd voor StorageCraft Cloud Backup.”

WK

 

Terug naar nieuws overzicht
Cloud