Witold Kepinski - 19 december 2016

Microsoft start Surface Hub Try-and-Buy Programma

Microsoft start een Surface Hub Try-and-Buy Programma. Klanten kunnen de Surface Hub 30 dagen uitproberen voordat ze deze defintief aanschaffen.

Surface Hub ondersteunt samenwerken met groepen, bijvoorbeeld in een grootzakelijke omgeving zoals een boardroom of in een omgeving waar samenwerking plaatsvindt in de vorm van creatieve brainstorms. Microsoft combineert de beste eigenschappen voor samenwerking en beveiliging van Windows 10 samen met Skype for Business, Office, OneNote en Universal Windows-apps. Bedrijven in verschillende sectoren kunnen ermee aan de slag zo meldt Microsoft Denk aan gezondheidszorg, de maakindustrie, automotive, zakelijke dienstverlening, finance, onderwijs en design.

De Surface Hub is beschikbaar in twee versies. De Surface Hub 55-inch is uitgerust met de vierde generatie Intel Core i5 en kost 8.429 euro (Microsoft adviesprijs excl. btw). De Surface Hub 84-inch is voorzien van een vierde generatie Intel Core i7 en een grafische kaart van Nvidia en zijn adviesprijs bedraagt 20.826 euro (excl. btw).

Surface Hub wordt inmiddels verkocht door resellers zoals Misco.

Lees meer in de Microsoft Blog.

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!