Jeroen van Rotterdam wordt  SVP & GM Citrix Workspace Services
20-12-2016 | door: Witold Kepinski

Jeroen van Rotterdam wordt SVP & GM Citrix Workspace Services

Jeroen van Rotterdam is Senior Vice President en General Manager voor Workspace Services bij Citrix. Hij is verantwoordelijk voor de visie, strategie en technische innovatie van het Citrix Xen productportfolio, gericht op de veilige distributie van apps en data, overal, altijd en op ieder apparaat of netwerk.

Van Rotterdam, sinds 2016 in dienst bij Citrix, heeft meer dan 20 jaar ervaring in de branche. Zijn meest recente functie bekleedde bij als Chief Technology Officer, Vice President en Distinguished Engineer bij de Enterprise Content Divisie van Dell EMC, waar hij ook actief was als General Manager van het Archiving Solutions portfolio.

EMC

Voorafgaand aan zijn carrière bij EMC was Van Rotterdam medeoprichter, CEO en CTO van de X-Hive Corporation. X-Hive werd in 2007 overgenomen door EMC. Van Rotterdam heeft meer dan 40 patenten uitstaan bij de US Patent Office.

Van Rotterdam is afgestudeerd als werktuigbouwkundige aan de Hogeschool Rotterdam en behaalde een Bachelor’s degree in Econometrie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, waar hij ook een Masters Degree haalde in Computerwetenschappen.

WK

Terug naar nieuws overzicht
Software