Nieuwe Sennheiser Culture Plus Mobile headsets voor Skype en UC
20-12-2016 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Nieuwe Sennheiser Culture Plus Mobile headsets voor Skype en UC

Sennheiser, leverancier van hoogwaardige headsets en speakerphones, introduceert zes nieuwe Culture Plus Mobile headsets. De headsets hebben volgens Sennheiser een slimme, dubbele connectiviteit, 3,5mm jack en een afneembare USB-kabel. Met deze nieuwe modellen zijn kantoormedewerkers mobieler en kunnen bedrijven Unified Communications sneller toepassen.

Met de nieuwe Culture Plus Mobile varianten, zegt Sennheiser een nieuwe headsetoplossing met dubbele connectiviteit te leveren, zodat de gebruiker zijn bureau en PC kan verlaten door simpelweg de USB-kabel los te maken. De standaard 3,5mm jack van de headsetkabels kan vervolgens worden aangesloten op een mobiele telefoon of tablet om tijdens de werkdag de flexibiliteit en mobiliteit te verhogen. “Het gebruik van dezelfde apparatuur op zowel kantoor als in andere mobiele werkomgevingen is een stap voorwaarts in de adoptie van UC- oplossingen,” verklaart Brian Brorsbøl, Director of Product Management bij Sennheiser Communicatios A/S. “Met de dubbele connectiviteit van Culture Plus Mobile, vergemakkelijken wij dit adoptieproces en verbeteren de communicatie-ervaring – ongeacht of de headset is aangesloten op een PC of een mobiel apparaat.”

Als aanvulling op de Sennheiser Culture Plus serie, zijn de Culture Plus Mobile varianten speciaal ontworpen voor de moderne werkomgeving en snelle gebruikersacceptatie. De headsets combineren Sennheiser’s uitstekende geluidskwaliteit, die zowel beller en luisteraar ten goede komt, met functies die draagcomfort verhogen en een aantrekkelijk design hebben. Gecertificeerd voor Skype for Business en compatibel met alle belangrijke UC klanten en softphone merken, zijn de Culture Plus Mobile varianten bij uitstek geschikt voor bedrijven en kantoren die de een nieuwe UC werkcultuur aannemen.

Culture Plus Mobile beschikt over Sennheiser Voice Clarity, gebaseerd op breedband geluidskwaliteit dat een warme, meer natuurlijke luisterervaring biedt. Tegelijkertijd zorgt de noise-canceling microfoon voor optimale verstaanbaarheid door het wegfilteren van omgevingsgeluiden. Hiermee levert het een optimale communicatie-ervaring, zelfs in rumoerige werkomgevingen.

Gebruikersgemak is essentieel voor elk kantoortoestel en vooral voor veelgebruikte apparatuur zoals headsets. Met deze reden heeft Sennheiser de control-unit van de Culture Plus Mobile headsets opnieuw ontworpen voor een meer comfortabele pasvorm voor de gebruiker. Hiermee is er volledige controle over alle functies van de headset in een klein, handig pakketje.

De nieuwe Culture Plus Mobile headsets zijn:

Sennheiser SC 45 USB MS, wired, single-sided, 3,5mm jack & USB, certified for Skype for Business

Sennheiser SC 75 USB MS, wired, double-sided, 3,5mm jack & USB, certified for Skype for Business

Sennheiser SC 45 USB CTRL, wired, single-sided, 3,5mm jack & USB, optimized for UC

Sennheiser SC 75 USB CTRL, wired, double-sided, 3,5mm jack & USB, optimized for UC

Sennheiser SC 45, wired, singe-sided, 3,5 mm jack

Sennheiser SC 75, wired, double-sided, 3,5 mm jack

Terug naar nieuws overzicht
Mobility