VisionsConnected wordt Cisco Spark reseller

19-12-2016 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

VisionsConnected wordt Cisco Spark reseller

VisionsConnected, leverancier van cloud-based videoconferencing en unified communications, heeft online samenwerkingsplatform Cisco Spark opgenomen in zijn dienstenaanbod. Hierbij wordt gewerkt aan integratie tussen Cisco Spark en de diensten van VisionsConnected, om samenwerking in sectoren als bijvoorbeeld gezondheidszorg en educatie verder te kunnen optimaliseren.

VisionsConnected is nu een Cisco Spark-reseller in Europa die additionele videoconferencing-diensten levert op het Cisco Spark-platform. NHTV Breda heeft gekozen voor Cisco Spark als gezamenlijk aanbod van Cisco, VisionsConnected en SURFmarket specifiek voor educatie.

Cisco Spark is een samenwerkingsplatform waarmee teams in de cloud informatie kunnen uitwisselen binnen projecten. Dat varieert van (chat)berichten en documenten tot en met spraak en video. Cisco Spark is te gebruiken op alle devices, van desktop- en laptop-computers tot en met tablets en smartphones. Hierdoor is belangrijke informatie over projecten, waar teams samen aan werken, altijd en overal beschikbaar.

“De wereld is in rap tempo aan het digitaliseren. Het kantoor is niet langer de enige plek waar teams elkaar ontmoeten en productief kunnen zijn”, zegt Raymond Alves, CEO van VisionsConnected. “Cisco biedt teams die in de cloud willen samenwerken daar met Cisco Spark de juiste tools voor. Daarbij wordt steeds vaker gebruik gemaakt van videoconferencing, waarmee organisaties flink op reis- en facility-kosten kunnen besparen. Wij werken al lang samen met Cisco en de integratie van onze diensten met het Spark-platform biedt bestaande klanten van zowel VisionsConnected als Cisco nieuwe mogelijkheden om collaboratie naar een hoger niveau te tillen.”

Open API

Sinds de introductie eind 2015, stimuleert Cisco ontwikkelaars het Spark-platform aan te vullen met zogenaamde ‘value added technology’. Zij hebben beschikking over krachtige, open API’s waarmee apps en koppelingen gemaakt kunnen worden die de waarde van Spark voor teams verder doet toenemen. Hierdoor ontstaat een geïntegreerd platform waarop audio en video naadloos op elkaar zijn afgestemd. Gecombineerd met de jarenlange ervaring en diepgaande kennis van VisionsConnected op het gebied van video collaboratie, zorgt deze integratie voor een verbeterde gebruikerservaring, snellere implementatie en een kortere terugverdientijd.

“Deze integratie van audio en video is van doorslaggevend belang voor het succes van een online samenwerkingsplatform”, vervolgt Alves. “De kwaliteit van de dienst en de veiligheid van data zijn cruciaal. Daarom bieden wij verticale totaaloplossingen die perfect aansluiten bij de werkzaamheden van specifieke industrieën. We zijn al sterk vertegenwoordigd bij organisaties in de zorg, educatie, financieel advies en juridische dienstverlening. Nu kan elke klant die met Cisco Spark veilig wil samenwerken in de cloud, gebruik maken van onze videoconferencing-diensten.”

Prijs en beschikbaarheid
Het videoconferencing-aanbod van VisionsConnected is per direct beschikbaar voor alle gebruikers van Cisco Spark in Nederland. VisionsConnected is vanaf heden ook geaccrediteerd als Reseller van Cisco Spark. De geïntegreerde oplossing is verkrijgbaar op basis van een licentiemodel per gebruiker per jaar.

Terug naar nieuws overzicht
Software