Copaco wordt leverancier van Barracuda Networks

20-12-2016 | door: Witold Kepinski

Copaco wordt leverancier van Barracuda Networks

Copaco is nu leverancier van Barracuda Networks, aanbieder op het gebied van (content) security, networking en application delivery, alsmede storage, bescherming en gegevensherstel. De samenwerking is een logisch gevolg gezien de ambitie van beide bedrijven zo melden de twee partners.

Barracuda Networks wil graag verder groeien in de Benelux markt en Copaco wil zich nog meer gaan richten op cloud security. Daarnaast hebben zowel Barracuda als Copaco een sterke connectie met Microsoft Azure. Opgeteld geeft dat een ABCtje: Azure beschermd door Barracuda via Copaco. Barracuda Networks’ portfolio past uitstekend bij de huidige strategie van Copaco. Copaco is vooruitstrevend op het gebied van kennis en aanbod op het gebied van Cloud technologieën en met de toevoeging van Barracuda wordt dit aanbod nóg completer. 

Sacha Wingers, Business Director Enterprise Solutions Group, Copaco: “Met het 2tCloud platform, waar onder meer Microsoft Azure en IBM Connections Cloud worden aangeboden, heeft Copaco al een breed portfolio op het gebied van cloud technologieën. Barracuda Networks sluit daar met bijvoorbeeld de NextGen- Firewall en Web Application Firewall uitstekend op aan en geeft ons zo nog meer mogelijkheden om onze partners een breed portfolio aan te bieden.”

Raf Vervloessem, Regional Director Benelux en Nordics, Barracuda Networks: “Wij zijn erg blij met Copaco als onze nieuwe distributeur in Nederland. De unieke propositie van Copaco tezamen met de vele positieve feedback die we ontvingen over de distributeur, maakt dat we met alle vertrouwen onze groeiplannen langs de cloud- en on premises zijde van ons IT security en data beschermingsportfolio ook via hen zullen realiseren.” 

Terug naar nieuws overzicht
Security