Rijksoverheid start IWR2016 | MFP-faciliteiten en netwerkprinter aanbesteding

20-12-2016 | door: Witold Kepinski

Rijksoverheid start IWR2016 | MFP-faciliteiten en netwerkprinter aanbesteding

De Rijksoverheid start de IWR2016 | MFP-faciliteiten en netwerkprinter aanbesteding. Het gaat om een flinke order van vele miljoenen euro's ter  vervanging van printers en kopieermachines van onder andere Canon, Ricoh en Xerox.

IWR2016|MFP-faciliteiten en netwerkprinters voorziet in oplossingen voor het inrichten van de generieke kopieer-, print- en scanvoorzieningen binnen de ICT werkomgevingen van de Deelnemers en het realiseren van rijksbreed printen en scannen. De multifunctionele printers (MFP’s), netwerkprinters (NWP’s) zijn geschikt voor het plaatsen in kantooromgevingen.

IWR2016|MFP-faciliteiten en netwerkprinters omvat het leveren, implementeren en onderhouden van een kernassortiment multifunctionele printers (MFP’s), netwerkprinters (NWP’s), het leveren van fleet management diensten op Locatie en het leveren, implementeren en onderhouden van een oplossing voor print- en scan management (PSM platformen). Het betreft hier Programmatuur die wordt ingezet voor het aansturen en beheren van de Producten.

IWR2016|MFP-faciliteiten en netwerkprinters maakt onderdeel uit van het programma Aanbesteding IWR. Voor verdere informatie over het programma Aanbesteding IWR zie https://www.hisict.nl/aanbesteding-iwr.

De aanbestedingsstukken zijn rechtstreeks, volledig, onbeperkt en gratis beschikbaar op: 

https://www.tenderned.nl/tenderned-web/aankondiging/detail/publicatie/akid/ceb8ef8a88c10c48e6e67f60a7be204a

Over WR2016|MFP-faciliteiten

WR2016|MFP-faciliteiten en Netwerkprinters voorziet in oplossingen voor het inrichten van de generieke kopieer-, print- en scanvoorzieningen binnen de ICT werkomgevingen van de deelnemers en het realiseren van rijksbreed printen en scannen. IWR2016|MFP-faciliteiten en Netwerkprinters omvat het leveren, implementeren en onderhouden van een kernassortiment multifunctionele printers en netwerkprinters (NWP's), het leveren van fleet management diensten op locatie en het leveren, implementeren en onderhouden van een oplossing voor print- en scan management. Netwerkprinters voorzien in oplossingen voor het inrichten van printvoorzieningen voor specifieke ICT werkomgevingen en bedrijfsprocessen van de deelnemers, die aanvullend op de generieke kopieer-, print- en scanvoorzieningen binnen de ICT werkomgevingen worden ingezet.

Terug naar nieuws overzicht