ALSO Exclusive Partner Event 2016 geslaagd
22-12-2016 | door: Redactie
Deel dit artikel:

ALSO Exclusive Partner Event 2016 geslaagd

Voor de achtste keer vond het ALSO Exclusive Partner Event plaats. Dit jaar was ALSO met haar klanten en leveranciers als VIP aanwezig bij Toppers in Concert 'Christmas Party of the Year'. Het ultieme kerstfeest in een volledig omgebouwd Ahoy, voor de gelegenheid omgedoopt tot 'TOPPERDAM’.

Maartje Richter, Marketing & Communication Specialist ALSO Nederland: “We hebben samen met onze 150 VIP gasten, zowel klanten als leveranciers, genoten van een waar kerstspektakel. Na het buffet in het exclusieve ALSO VIP dorp was het tijd voor de spectaculaire show, een show zoals je die alleen van de Toppers kunt verwachten. Naast de Toppers waren er ook nog gastoptredens van O’G3NE, Maan, Lee Towers en André Hazes Jr. We bedanken al onze gasten voor hun enthousiasme en gezelligheid tijdens het event. Wij kijken nu alweer uit naar het volgende ALSO Exclusive Partner Event!”

Het ALSO Exclusive Partner Event is een jaarlijks terugkerend evenement waar het persoonlijk contact tussen resellers, leveranciers en ALSO centraal staat. De campagne en het event zijn dit jaar mede mogelijk gemaakt door:

Acronis, APC, ASUS, Brother, Cherry, Epson, HP, Intel, Lexmark, LG, MSI, NETGEAR, Samsung en Transcend.

Terug naar nieuws overzicht