Witold Kepinski - 03 januari 2017

Central Point wint aanbesteding gemeente Tilburg

Central Point wint aanbesteding gemeente Tilburg image

Central Point heeft bij gemeente Tilburg het perceel ten behoeve van server installaties inclusief bijbehorende support gewonnen in de recent gehouden Europese aanbesteding van de gemeente Tilburg. Dit meldt Ronald Ederveen (foto), Directeur Central Point Business Solutions.

Het contract heeft een looptijd van 2 jaar met optioneel tweemaal 1 jaar verlenging. Gemeente Tilburg is met ruim 212.000 inwoners (stand 1 januari 2016) de zesde stad in Nederland.“Wij zijn blij met de gunning van deze aanbesteding door gemeente Tilburg voor de levering van hun datacenter infrastructuur. Samen met onze strategische partners bieden wij tal van innovatieve ICT-oplossingen, waarmee wij de gemeente Tilburg helpen om haar ambitie om voorop te lopen in Nederland te realiseren", aldus Ederveen.

Gemeente Tilburg positioneert zich graag als een moderne, vernieuwende organisatie met een breed takenpakket. Gemeente Tilburg zegt aan onderwerpen te werken waar burgers en bedrijven in de stad behoefte aan hebben. Samenwerking met partners in de stad en regio is vanzelfsprekend. Omdat de maatschappij flink aan het veranderen is, zoekt Tilburg de komende jaren naar een nieuwe, creatieve invulling van haar rol aldus Heidi Vos, leveranciersmanager van gemeente Tilburg.“Tilburg heeft gekozen voor Central Point als Value Added Reseller voor onze hardware inkopen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat Central Point ons pro actief zal ondersteunen en adviseren, om onze ambities waar te maken. Wij kijken uit naar een goede samenwerking.”

WK

 

 

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!