Kaseya meldt groei dankzij IT Complete MSP-groeiplatform

22-12-2016 | door: Redactie

Kaseya meldt groei dankzij IT Complete MSP-groeiplatform

Kaseya, leverancier van IT-beheeroplossingen voor Managed Service Providers (MSP’s) en het mkb, meldt in 2016 een groeirecord te hebben behaald. Exacte omzet en winstcijfers worden niet gegeven. 

De groei werd mede bewerkstelligd door de introductie Kaseya IT Complete, een gemeenschappelijke MSP-groeiplatform voor MSP’s.Ondersteund door Kaseya’s ‘Times 20’-strategie om diensten te leveren waarmee MSP’s een ROI op hun IT kunnen realiseren van twintig keer de initiële kosten, zijn de MSP’s van Kaseya harder gegroeid. “De ‘Times 20’-filosfie is onze belofte om de beste IT-managementoplossingen te leveren waarmee onze klanten groei kunnen realiseren”, vertelt Fred Voccala (foto), CEO van Kaseya. “We gaan door met innoveren en blijven een open platform zodat onze klanten de vrijheid hebben de technologie te kiezen die het beste bij hun behoefte past.”

Als gevolg van deze ontwikkeling heeft Kaseya een groei van vijftig procent ten opzichte van vorig jaar gerealiseerd die direct in relatie kan worden gebracht met de dertig procent jaarlijkse groei van MSP’s die Kaseya inzetten. Met stijgende klanttevredenheidsscores en de constante stroom van bewezen IT-managementoplossingen is 2016 voor het bedrijf een uitzonderlijk jaar geweest.

Mijlpalen

Het afgelopen jaar bracht diverse hoogtepunten voor Kaseya:

Introductie van Kaseya Business Management Solution (BMS) als onderdeel van IT Complete. BMS is een tweede generatie PSA-oplossing die een derde goedkoper is dan concurrerende oplossingen. BMS stelt MSP’s in staat strategischere IT-investeringen te doen. Dankzij de intuïtieve interface is de oplossing makkelijk in gebruik en de krachtige automatiseringsfuncties maken taken eenvoudiger zodat alle afdelingen efficiënt kunnen samenwerken.

Nieuwste release van AuthAnvil on demand. Met een nieuw beveiligingsniveau, gebaseerd op een enkelvoudige Identity & Access Management-oplossing (IAM) biedt deze technologie eenvoudige Single Sign On (SSO) en geautomatiseerde user provisioning voor Microsoft Office 365.

Bedrijfsgroei. Halverwege 2016 kondigde Kaseya al uitbreiding van het hoofdkantoor in Dublin aan. Komend jaar wil de organisatie de aanwezigheid in Las Vegas, New York en Miami aanzienlijk vergroten.

Uitbreiding van de community. Afgelopen jaar werd Automation Exchange gelanceerd. Dit is een door een community gesteunde online marktplaats voor het delen, kopen en verkopen van agent-procedures, scripts, monitoringsets, rapportages, templates en andere typen systemen en vormen van netwerkautomatisering.

 

Terug naar nieuws overzicht