Ormer ICT ontzorgt Combined Cargo Terminals

27-12-2016 | door: Witold Kepinski

Ormer ICT ontzorgt Combined Cargo Terminals

Combined Cargo Terminals (CCT) zegt 24/7 klaar te staan voor zijn klanten, dan moet de  ICT-omgeving dat ook doen. CCT is in ruim tien jaar in bedrijfsoppervlakte bijna verviervoudigd en was daarom dringend op zoek naar een ICT-partner om de werkplek- en serveromgeving naar een hoger niveau te tillen. In Ormer ICT heeft het terminalbedrijf deze partner gevonden.

Op basis van een inventarisatie heeft Ormer ICT een sluitend advies kunnen geven over het toekomstbestendig, dynamisch en flexibel maken van de ICT-omgeving van het veelzijdige terminalbedrijf. Ormer ICT gaat de werkplek- en serveromgeving volledig vernieuwen en moderniseren, zowel met fysieke apparatuur als met toegepaste technologieën aldus Luc Smits, Managing Director CCT: “Ormer ICT is een partij, waaraan wij onze ICT-omgeving met veel vertrouwen durven uit te besteden. Bij CCT bedienen we 24/7 onze klanten, om deze continuïteit te kunnen leveren speelt ICT een zeer belangrijk rol. In Ormer ICT hebben wij een partner gevonden die deze continuïteit kan bieden.”

Traject

De werkplek- en serveromgeving van CCT wordt voorzien van de nieuwste technologieën. Dit biedt de beste borging voor de dagelijkse operatie en is bovendien een ideaal fundament voor toekomstige ontwikkelingen van het snel groeiende bedrijf. Ormer ICT levert de toekomstbestendige en flexibele ICT-omgeving van CCT medio 2017 op. De medewerkers van CCT worden in het traject persoonlijk begeleid. Zij krijgen bij de overstap naar het nieuwe systeem assistentie en nazorg van een team van specialisten van Ormer ICT.

Combined Cargo Terminals (CCT) begon in 2004 op een terminalterrein van tien hectare op industrieterrein Moerdijk, strategisch gelegen tussen Rotterdam en Antwerpen. CCT is niet alleen een full-service zeehaven, maar fungeert dankzij haar strategisch ligging ook als de draaischijf voor tri modaal transport door heel Europa. Het dynamische bedrijf biedt haar klanten op de terminal 24/7 uitgebreide faciliteiten voor overslag, opslag, enz. van containers, breakbulk en stukgoed. Het complex is voorzien van een short sea terminal en inland terminal ineen. CCT is hard gegroeid de afgelopen jaren: het veelzijdig overslag- en opslagcomplex omvat nu 38 hectare.

WK

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Deal, case