Witold Kepinski - 28 december 2016

CSN Groep levert Cohesity hyperconverged second-tier dataprotectie

CSN Groep is als eerste leverancier in Nederland een partnership aangegaan met Cohesity, een leverancier van hyperconverged second-tier dataprotectie.

Cohesity focust zich op de zogenoemde secundaire storage en dataprotectie. Organisaties staan voor enorme uitdagingen om hun exponentieel groeiende data inzichtelijk, beheersbaar maar ook betaalbaar te houden. Met opgebouwde expertise van Nutanix hyperconverged en Google File System heeft Cohesity een Hyperconverged oplossing ontwikkeld die de TCO van secundaire storage en dataprotectie met vele tientallen procenten kan verlagen, zo meldt CSN Groep.

David Schaap (foto), CTO CSN: "Binnen CSN zijn we voortdurend op zoek naar oplossingen die goed aansluiten bij de veranderende omstandigheden en behoeften van onze relaties. De secundaire storage en back-up architectuur is traditioneel vaak complex, moeilijk schaalbaar en kostbaar. Direct waarde voor de business is vaak beperkt tot restore en/of disaster recovery. Met het hyperconverged Cohesity platform zien we mogelijkheden om de totale TCO aanzienlijk te verlagen en lineair mee te groeien met de data van een organisatie. Dankzij de uitgebreide integratiemogelijkheden met Clouddiensten zien we deze technologie als een belangrijk onderdeel in de Cloud strategie van onze relaties. Daarnaast past deze oplossing uitstekend in ons hyperconverged portfolio."

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!