Witold Kepinski - 28 december 2016

Open Line maakt deel uit van Veeam Cloud & Service provider programma

Open Line maakt deel uit van Veeam Cloud & Service provider programma image

Klanten zoeken steeds vaker naar mogelijkheden om hun backup infrastructuur uit te breiden naar de cloud voor hun off-site backups. Om aan deze vraag te voldoen heeft Open Line voor Veeam Cloud Connect gekozen. Met de Veeam Cloud Connect oplossing beschikken klanten over een volledig geïntegreerde, veilige en efficiënte manier om replica's te creëren in de Cloud. Dit maakt bescherming van bedrijfskritische applicaties met sterk verbeterde 'Recovery Time Objectives (RTO)' mogelijk.

Jef Raemaekers, directeur managed services bij Open Line: “Open Line maakt vroegtijdig gebruik van de nieuwste ontwikkelingen van haar technologie partners zoals Veeam en is daarmee in staat om innovatieve (cloud)oplossingen te ontwerpen, implementeren en beheren. Dat kan zowel in het datacenter van de klant (on-premise), als clouddienst in de Open Line datacenters (private cloud) of als een combinatie van on-premise, private cloud en SaaS en/of Legacy systemen (hybride cloud)”.

“Bedrijven hebben veelal niet de middelen om de gewenste hoge beveiligingsniveaus te halen. ICT-dienstverlening is voor Open Line core business en wij zorgen ervoor dat toegepaste technologie, de fysieke locaties en onze medewerkers voldoen aan strenge veiligheidsnormen en certificering. Veiligheid staat voorop met als doel hoge betrouwbaarheid en continuïteit voor onze klanten” volgens Jef Raemaekers.

Het is van cruciaal belang om zowel on- als off-site kopieën van data te hebben en Veeam Cloud Connect geeft gebruikers niet alleen de mogelijkheid om aan de off-site eis te voldoen zonder te hoeven investeren in off-site infrastructuur of beheer. Uitgebreid met Veeam Cloud Connect Replication is dit een volledige Cloud-gebaseerde disaster recovery-oplossing die is ontworpen om de 'Always-On Business’ mogelijk te maken. Het houdt belangrijke apps draaiende en zorgt tegelijkertijd voor volledige zichtbaarheid en controle voor de IT-afdeling.

“Cloud-based diensten voor databescherming, back-up en disaster recovery, worden een steeds grotere zorg voor IT afdelingen”. “Data is een essentieel onderdeel van ieder bedrijf. Veeam / Open Line biedt een flexibele en veilige Cloud-based disaster recovery-oplossing om de bedrijfskritische applicaties en data van bedrijven te beschermen”, aldus Jef Raemaekers.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!