Samsung lanceert vernieuwde Galaxy A

02-01-2017 | door: Witold Kepinski

Samsung lanceert vernieuwde Galaxy A

Samsung kondigt zijn nieuwste Galaxy A-smartphones aan.  In Europa verschijnen de Galaxy A5 met een 5,2 inch display en de Galaxy A3 met een 4,7 inch display. De nieuwe Galaxy A serie combineert verfijnd design met een verbeterde camera en andere praktische functies aldus Samsung.

De Galaxy A serie heeft een metalen frame en weer een afgeronde achterkant die volgens Samsung comfortabel in de hand ligt. De Galaxy A serie komt beschikbaar in de kleuren Black Sky, Gold Sand en Peach Cloud. Dankzij de verbeterde camera’s aan de voor- en achterkant en de accurate autofocus stelt de camera zelfs bij weinig licht scherp en kunnen heldere foto’s worden gemaakt.

Verschillende functies van de Galaxy A serie kennen we van de Galaxy S7:

IP68 spatwater- en stofafstotend. Zo is het apparaat beschermd tegen regen, transpiratievocht, zand en stof.

Lange batterijduur. Een reversible USB Type-C poort zorgt voor makkelijke connectiviteit. De Galaxy A5 laadt bovendien sneller op met Fast Charging.

Met het Always on Display checkt de gebruiker notificaties zonder dat het scherm aan hoeft. Dat bespaart tijd en batterij.

Meer geheugen en microSD support tot 256GB l

De nieuwe Galaxy A serie is vanaf 3 februari verkrijgbaar in de kleuren Black Sky, Gold Sand en Peach Cloud. De Galaxy A3 heeft een verkoopadviesprijs van € 329,-, de verkoopadviesprijs voor de Galaxy A5 bedraagt € 429,-. 

Terug naar nieuws overzicht
Mobility