Epson breidt reeks POS-printers uit

02-01-2017 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Epson breidt reeks POS-printers uit

Epson kondigt de toevoeging aan van de TM-T88VI-iHub aan zijn POS-printerreeks. Deze nieuwe kassabonprinter biedt dezelfde nieuwe functies als de recent geïntroduceerde TM-T88VI, maar met extra aansluitmogelijkheden waarmee randapparatuur kan worden geïnstalleerd en opgeladen.

De TM-T88VI-iHub is ontworpen voor gebruik in combinatie met traditionele POS-systemen op pc's en de steeds populairdere installaties op het web en op mobiele apparaten. Hiermee is het een ideaal apparaat voor winkeliers en horeca-eigenaren die nieuwe manieren willen ontwikkelen om klantinteracties aan te gaan, en voor gebruikers die een traditionele of gecombineerde setup willen gebruiken.

David Gross, productmanager bij Epson Europe, zegt: 'De TM-T88VI-iHub biedt alle uitstekende functies van de TM-T88VI, plus talloze manieren om apparaten te verbinden en te laden. Dankzij de mogelijkheden van gelijktijdige installatie op het web, tablets en pc's, bestaat er op de markt vrijwel geen ander aanbod dat de retail- en horecasector zoveel opties kan bieden om POS op elke gewenste manier in te zetten.'

De TM-T88VI iHub biedt afdruksnelheden tot 350 mm/s. Dankzij de functie voor achterwaartse papierinvoer, wordt op papier bespaard zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties.

Met de Server Direct Print-functie kan de TM-T88VI iHub rechtstreeks vanaf een webserver printen. Het apparaat ondersteunt ook beacons, waarmee mobiele apparaten de dichtstbijzijnde printer kunnen identificeren, wat ideaal is voor POS-omgevingen met meerdere printers. Dankzij NFC-ondersteuning is het eenvoudig om tablets, smartphones en andere mobiele apparaten te koppelen.

De TM-T88VI iHub heeft exact dezelfde footprint als de TM-T88V iHub, zodat u een upgrade kunt uitvoeren naar een geheel nieuw systeem zonder de balie volledig opnieuw te moeten indelen. Het model is verkrijgbaar in zwart en wit, zodat het past binnen de aankleding elke winkel, bar of restaurant

Terug naar nieuws overzicht
Hardware