Witold Kepinski - 02 januari 2017

Misco Solutions Service Center open voor bezoek

Misco Solutions Service Center open voor bezoek image

Sinds juli 2016 opereren Misco Nederland en Misco Solutions vanuit hetzelfde kantoor in Amstelveen. Vanaf 1 januari 2017 gebeurt dit onder één naam: Misco Solutions B.V.

Het verenigen van beide organisaties tot één bedrijf zorgt voor veel synergievoordelen, aldus Henk Bijsterbosch (foto), general manager: “Nu we enkele maanden verder zijn zien we dat onze culturen en medewerkers elkaar versterken. Het is mooi om die lijn verder door te trekken. Met een gedeeld doel en een gezamenlijke visie voor 2017: de beste oplossing voor onze klanten bieden. We willen dat onze klanten zich kunnen richten op hun core business – op datgene waar zij enthousiast van worden – door hun IT-vraagstukken bij onze specialisten onder te brengen.”

Met alle veranderingen en innovaties in de markt kunnen klanten hun organisatie productiever, flexibeler en krachtiger inrichten. Daar kan Misco Solutions hen vanuit haar full service-benadering volledig in ondersteunen. Disciplines die voorheen de verschillen in onze organisaties kenmerkten, zijn nu samen gebracht als één aanbod aldus Bijsterbosch. Hij licht toe: “Ons totale portfolio aan services en solutions komt nu voor een breed publiek beschikbaar. Of het gaat om het inrichten en volledig beheer van werkplekken, managed print services of enterprise services als server, storage en networking. Daarnaast zijn efficiënte en innovatieve bestelprocessen van hardware, software en logistieke dienstverlenfing voor al onze klanten toegankelijk via een generieke of klantspecifieke E-Procurement oplossing. Voor de een betekent dit het gemak van een bestelling op onze algemene webshop, voor de ander richten we een volledig gepersonaliseerd bestelportaal in.”

Deze servicegerichte benadering in combinatie met de juiste online strategie stelt Misco Solutions in staat om klanten in alle marktsegmenten volledig van dienst te zijn aldus Bijsterbosch. "Van advies, levering en implementatie tot aan beheer en onderhoud. Door middel van een bezoek aan het Misco Solutions Service Center in Bodegraven kunt u dit alles met eigen ogen ervaren."

Misco Solutions Service Center 

Op vrijdag 20 en 27 januari 2017 kan het Misco Solutions Service Center bezocht worden. Onder het genot van een hapje en een drankje kan men dan kennismaken met het het services portfolio en een aantal zeer interessante product demonstraties aldus Bijsterbosch. Inschrijven kan via de volgende link: http://www.misco.nl/service-center

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!