Witold Kepinski - 03 januari 2017

Erik Schoneveld aangesteld als CFO van Broad Horizon

IT- en cloudaanbieder Broad Horizon, dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie, heeft Erik Schoneveld benoemd als financieel directeur. Erik wordt onderdeel van de directie van Broad Horizon en zal verantwoordelijk worden voor de financiële activiteiten van Broad Horizon en haar werkmaatschappijen in de breedste zin. 

Erik is van 1995 tot 2008 als directeur verantwoordelijk geweest voor de vestiging van Meeuwsen Ten Hoopen (MTH) in Baarn en heeft zich binnen MTH vanaf 2008 gericht op begeleiding van fusies en overnames

Onderdeel van zijn verantwoordelijkheden zijn onder meer aansturing van alle financiële functies, portfolio management en begeleiding van verdere overnames, (financieel) risicomanagement, fiscale alsmede rapportage & verslaglegging.

Rudolf Meijer, Manager Director van Broad Horizon, zegt het volgende over de komst van Erik: “Broad Horizon is als totale groep de afgelopen jaren zeer snel gegroeid en behoort nu tot de top 5 van grootste onafhankelijke cloudproviders in Nederland. Sinds 2012 heeft Broad Horizon een vijftal overnames verricht en is ze in omvang vertienvoudigd. Om Broad Horizon ook in de toekomst succesvol en met beheerste risico’s verder te kunnen laten groeien is de komst van Erik dan ook zeer welkom.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!