Portland gaat een samenwerking aan met RapidFire Tools

04-01-2017 | door: Redactie

Portland gaat een samenwerking aan met RapidFire Tools

Portland gaat een samenwerking aan met RapidFire Tools, leverancier van tools voor IT-assessments en het bekroonde Network Detective. Network Detective helpt Managed Service Providers (MSP’s) om hoogwaardige diensten te creëren, beter inzicht te krijgen in wat er speelt bij hun klanten en daardoor meer new business te genereren. Portland kiest voor RapidFire Tools, omdat Network Detective een onmisbaar instrument is voor iedere IT-dienstverlener. De tool wordt al gebruikt door duizenden MSP’s wereldwijd. Er bestaan verschillende modules en appliances, die MSP’s goede mogelijkheden bieden om hun dienstverlening aan eindklanten uit te breiden.

Network Detective is de industriestandaard als het gaat om tools voor het produceren van IT-assessments. De tool is zeer gebruiksvriendelijk. Zo kunnen ook medewerkers van de MSP die niet technisch onderlegd zijn, binnen enkele minuten een volledige set rapportages produceren over de staat van het netwerk na de IT-assessments.

Network Detective helpt bij het maken van netwerkevaluaties. Extra modules voor bijvoorbeeld security-assessments en Exchange- of SQL-serverassessments zijn eenvoudig toe te voegen. De Security Assessment-module is te gebruiken als een securityvoorstel ‘in-a-box’. Hiermee creëren MSP’s eenvoudig nieuwe securitydiensten voor hun eindgebruikers, zonder dat zij genoodzaakt zijn een ??gecertificeerde security-engineer in dienst te nemen.

RapidFire Tools voorziet in Compliance Assessments en is daarmee de enige tool die de tijdrovende taak van data verzamelen in hoge mate automatiseert. Vervolgens produceert het alle documenten die bij een eventuele audit noodzakelijk zijn. RapidFire’s HIPAA- en PCI-modules zijn compleet, snel en accuraat.

Portland is exclusief distributeur van RapidFire Tools in de Benelux.

Terug naar nieuws overzicht
Security